دغدغه نوجوانان را به جامعه منتقل کردیم/ ادامه روند مطالبه گرانه

مصطفی رضایی کارگردان برنامه «مشق دو» درباره این مجموعه که در ایام دهه فجر روی آنتن شبکه دو سیما رفت به خبرنگار سردبیر پرس گفت: «مشق دو» سبکی کاملاً متفاوت داشت که شاید کمتر نمونه‌هایی از آن را در تولیدات رسانه‌ها در حوزه کودک و نوجوان شاهد هستیم. وی ادامه داد: انتخاب مدارس به عنوان […]

مصطفی رضایی کارگردان برنامه «مشق دو» درباره این مجموعه که در ایام دهه فجر روی آنتن شبکه دو سیما رفت به خبرنگار سردبیر پرس گفت: «مشق دو» سبکی کاملاً متفاوت داشت که شاید کمتر نمونه‌هایی از آن را در تولیدات رسانه‌ها در حوزه کودک و نوجوان شاهد هستیم.

وی ادامه داد: انتخاب مدارس به عنوان میزبان اصلی و البته در قالب تریبون به عنوان بستر گفتگوها، یکی از تصمیمات بسیار درست تیم سیاست گذاری این برنامه بود.

این کارگردان برنامه‌های تلویزیونی عنوان کرد: استقبال نوجوانان از «تریبون نوجوونی» که یکی از آیتم‌های برنامه بود باعث دلگرمی و انگیزه بیش از پیش گروه شد. بسیاری از نوجوانان تمایل به حضور و شرکت فعالانه در پای تریبون را داشتند و با ورود تیم تصویربرداری به مدارس شور و نشاط بسیار زیادی را در میان دانش آموزان شاهد بودیم.

رضایی درباره مطالبات و دغدغه‌هایی که از طرف نوجوانان مطرح می‌شد، اظهار کرد: از طرفی گفتگوها و پاسخ‌های نوجوانان در پای تریبون باعث شگفتی همه عوامل بود و ما را بر آن داشت تا در بخش‌هایی بدون پرسیدن سوال، صرفاً نظاره گر گفتگوهای نوجوانان در خصوص مباحث مرتبط با موضوعات برنامه باشیم.

وی عنوان کرد: در روند تولید با چالش‌های مختلفی همراه بودیم. به عنوان مثال از آنجایی که هسته اصلی شکل گیری برنامه بر پایه درک بهتر مفاهیم بیانیه گام دوم انقلاب شکل گرفته بود و از طرفی «مشق دو» یک برنامه کاملاً تعاملی با مخاطب به شمار می‌رفت، روند تولید آن می‌بایست از یک سو با نظرات و دیدگاه‌های مخاطبان پیش می‌رفت و از طرف دیگر باید به خط مشی اصلی برنامه متعهد می‌ماند.

رضایی در پایان گفت: هدف تیم سازندگان «مشق دو» رساندن حرف نوجوانان به گوش همه مردم از «تریبون نوجوونی» در رسانه ملی بود که خوشبختانه با بازخورد مثبت و قابل توجهی همراه شد و اگر قرار باشد فصل‌های بعدی این برنامه به تولید برسد همین روند مطالبه گرانه را ادامه خواهیم داد.