آغاز فعالیت آزمایشگاه ژنتیک جهاددانشگاهی استان مرکزی در آینده نزدیک

سردبیر پرس/مرکزی سرپرست مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی از آغاز فعالیت آزمایشگاه ژنتیک و درمانگاه دیابت در آینده نزدیک خبر داد محمد طالبی اظهار کرد: مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان از سال ۹۳ فعالیت خود را آغاز کرده و به مراجعین استان و استان های همجوار خدمات درمانی ارایه می کند. وی […]

سردبیر پرس/مرکزی سرپرست مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی از آغاز فعالیت آزمایشگاه ژنتیک و درمانگاه دیابت در آینده نزدیک خبر داد
محمد طالبی اظهار کرد: مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان از سال ۹۳ فعالیت خود را آغاز کرده و به مراجعین استان و استان های همجوار خدمات درمانی ارایه می کند.

وی با اشاره به اینکه این مرکز با در اختیار داشتن تجهیزات و امکانات روز و نیروی انسانی متخصص و با استفاده از روش های درمانی پیشرفته در حال فعالیت است، اضافه کرد: این مرکز دارای بخش های کلینیک مردان،کلینیک زنان(IUI)، آزمایشگاه جنین شناسی و آندرولوژی، آزمایشگاه تشخیص طبی، اتاق عمل لاپارسکوپی و (IVF)، کلینیک درمان جایگزین، مرکز مشاوره و مددکاری و … است.

به گزارش سردبیر پرس، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، طالبی همچنین از آغاز فعالیت آزمایشگاه ژنتیک و درمانگاه دیابت در آینده نزدیک خبر داد و افزود: در سال ۹۹ حدود ۱۵ هزار خدمات پزشکی از سوی مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی به مراجعان استان مرکزی و استان های همجوار ارائه شده است.

سرپرست مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان در پایان با اشاره به فعالیت مشاوره ژنتیک در این مرکز فوق تخصصی بیان کرد: امروزه بیماری های ژنتیکی به عنوان بخشی از علل عدم موفقیت درمان ناباروری‌، ایجاد سقط مکرر و ناباروری مطرح هستند.

انتهای پیام