داروی بیماران کرونا در آذربایجان‌شرقی تأمین است

به گزارش پایگاه خبری سردبیر، محبوب نعمتی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر هیچ دارویی برای درمان قطعی کرونا تعیین نشده است، اما چهار داروی مورد تأیید وزارت بهداشت در پروتکل به اندازه کافی در استان موجود است. وی همچنین از شناسایی ۱۰ نام تجاری غیرمجاز در حوزه محلول‌های ضد […]

به گزارش پایگاه خبری سردبیر، محبوب نعمتی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر هیچ دارویی برای درمان قطعی کرونا تعیین نشده است، اما چهار داروی مورد تأیید وزارت بهداشت در پروتکل به اندازه کافی در استان موجود است.
وی همچنین از شناسایی ۱۰ نام تجاری غیرمجاز در حوزه محلول‌های ضد عفونی کننده و الکل تقلبی، خبر داد و گفت: این مواد یا تقلبی بودند و یا درجه الکل شأن کمتر از درصد تعیین شده و یا حاوی مواد خطرناک بودند که متخلفان به مراجع ذیربط معرفی شدند.
وی در پاسخ به استریل بودن یا نبودن ماسک‌های تولید شده در مساجد، بیان کرد: این ماسک‌ها، جمع‌آوری و در مراکز تعیین شده استریل و سپس توزیع می‌شوند.
نعمتی در ادامه از صدور مجوز موقت برای ۵۷ واحد تولیدی به منظور تولید موقت ماسک خبر داد.
وی با بیان این‌که تولید و توزیع محلول‌های ضدعفونی کننده قبل از شیوع کرونا در آذربایجان شرقی بسیار محدود بود، اظهار کرد: تاکنون برای حدود ۵۰ کارخانه پروانه ساخت و بهداشت صادر شده است، اما هنوز هم مراجعه کنندگانی داریم که به دلیل اشباع بازار و سختی تأمین الکل و دستور وزارت بهداشت، صدور مجوز را متوقف کرده‌ایم.
وی، یادآوری کرد: مجوزها و پروانه‌های صادر شده، موقتی بوده و تا اوایل خرداد ماه اعتبار دارند و در صورت نیاز تمدید می‌شوند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تاکید بر اینکه تمامی افراد نیازی به استفاده از دستکش پزشکی به منظور پیشگیری از کرونا ندارند، گفت: هرچند استفاده از دستکش در پروتکل‌های بهداشتی مورد تاکید قرار گرفته است، اما منظورمان دستکش پزشکی نبوده و دستکش‌های نایلونی، صنعتی و دستکش آشپزخانه نیز می‌توانند این کار را انجام دهند.
وی با تاکید بر این‌که مردم توجهی به درمان‌های فضای مجازی و توصیه منع کنندگان مردم از مراجعه به بیمارستان، نداشته باشند، اظهار کرد: فرآورده‌های طب سنتی در قالب طرح در دانشگاه در دست بررسی بوده و به محض تأیید، اجرایی می‌شود.