احداث گلخانه کوچک مقیاس راه حل برون رفت از بحران خشکسالی است
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، منوچهر رحمانی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ویژه مرند، امروز در بازدید از دومین گلخانه کوچک مقیاس در روستای ارسی شهرستان مرند گفت: نیاز به سرمایه گذاری با حجم اندک و اعطای تسهیلات کم بهره در احداث گلخانه کوچک مقیاس میتواند در زمینه اشتغالزایی روستاییان سهم به سزایی داشته باشد. وی […]
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، منوچهر رحمانی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ویژه مرند، امروز در بازدید از دومین گلخانه کوچک مقیاس در روستای ارسی شهرستان مرند گفت: نیاز به سرمایه گذاری با حجم اندک و اعطای تسهیلات کم بهره در احداث گلخانه کوچک مقیاس میتواند در زمینه اشتغالزایی روستاییان سهم به سزایی داشته باشد.
وی اظهار داشت: گلخانههای کوچک مقیاس، ضمن اصلاح الگوی کشت، فرصتی مناسب برای اشتغالزایی در روستاها و زمینه خوبی برای تولید محصولات زراعی مختلف است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ویژه مرند خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاههای آموزشی، توزیع اطلاعیههای ترویجی، برگزاری بازدیدهای ترویجی، آموزش چهره به چهره، ثبتنام در سایت، انجام بازدیدهای کارشناسی و تکمیل فرمهای بازدید، ارسال پرونده به سازمان جهاد کشاورزی استان، صدور مجوز، ثبتنام در سامانه سیتا، تشکیل پرونده فیزیکی و ارسال آنها به کارگروه استانی و معرفی به بانک عامل در صورت تأیید، جزو سایر اقدامات انجام گرفته است.
رحمانی افزود: گلخانههای کوچک مقیاس امکان افزایش تولید و کیفیت محصولات و درآمدزایی بیشتر را فراهم میکند و میتوان از فضای حداقلی امکان برداشت حداکثر محصول را ممکن ساخت، با توجه به صدور ابلاغ دستورالعمل ساماندهی و صدور مجوز گلخانههای کوچک مقیاس، واحدهای گلخانهای با مساحت کمتر از ۳۰۰ متر مربع اجازه تأسیس و فعالیت مییابند.
وی با اشاره به اینکه با توجه به مزایای احداث گلخانههای کوچک مقیاس، تقاضا برای راه اندازی چنین گلخانههایی در شهرستان مرند افزایش یافته است، اذعان داشت: این امر با استقبال خوبی مواجه شده و برای صدور مجوز پروانه تأسیس گلخانه کوچک مقیاس باید امکان احداث در حوزه منطقه سکونت متقاضیان مقدور باشد و متقاضی به آب و گاز نیز دسترسی داشته باشد.
مدیر جهاد کشاورزی مرند با بیان اینکه نیاز به سرمایه گذاری با حجم اندک و اعطای تسهیلات کم بهره، احداث گلخانههای کوچک مقیاس میتواند در زمینه اشتغالزایی سهم به سزایی داشته باشد، افزود: احداث گلخانه کوچک مقیاس، راه حلی برای برون رفت از بحران خشکسالی است، صرفه جویی بسیار بالای آب در این نوع گلخانهها از مهمترین علل توجه به این بخش در کشاورزی است.
رحمانی افزود: دستورالعمل اجرای این طرح از فروردین ۹۷ به این مدیریت ابلاغ شده و این مدیریت با هدف عملیاتی کردن سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر توسعه احداث گلخانههای کوچک مقیاس، افزایش سطح زیر کشت و تولید محصولات سبزی و صیفی در تمام فصول، این طرح را اجرا کرده است که در این مورد ۲۰ پرونده از روستاهای مختلف شهرستان تکمیل و در حال طی کردن مراحل قانونی است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰