دولت سیزدهم فقیرترین دولت است/ مردم از بیدولتی خسته هستند
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، سعید محمد داوطلب انتخابات ریاست جمهوری صبح امروز(شنبه) در نشست خبری با بیان اینکه گلایههای مردم نسبت به انقلاب نیست بلکه از کارگزاران گلایه دارند، گفت: مردم از فامیلبازی و آقازادهها ناراحت هستند. محمد گفت: مردم خسته هستند نه از انقلاب بلکه از سوء مدیریت، شعارهای بدون عمل، بیعملیها، بی […]
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، سعید محمد داوطلب انتخابات ریاست جمهوری صبح امروز(شنبه) در نشست خبری با بیان اینکه گلایههای مردم نسبت به انقلاب نیست بلکه از کارگزاران گلایه دارند، گفت: مردم از فامیلبازی و آقازادهها ناراحت هستند.
محمد گفت: مردم خسته هستند نه از انقلاب بلکه از سوء مدیریت، شعارهای بدون عمل، بیعملیها، بی تفاوتی مسئولین، منفعتطلبیها و دو قطبیهای بیاثر خسته هستند.
وی ادامه داد: مردم از بیدولتی خسته هستند و پناهگاه میخواهند و نظارت از داخل ماشین را نمیخواهند بلکه مرد میدان میخواهند.
داوطلب انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما اصلاحاتی مبتنی بر اصول را میخواهیم، ما نیازمند دولت مقتدر و مدیریت علمی مبتنی بر هوش و دانش جوانان خود هستیم.
محمد گفت: امروز در جامعه شاهد بیعدالتی در آموزش، تقسیم یارانهها، مالیاتستانی و رانتهای اقتصادی و فرصتهای نابرابر و بیعدالتی هستیم.
وی ادامه داد: هر روز مشکلات و گرفتاریهای مردم بیشتر و سفرهها کوچکتر میشود. در آیهای از قرآن خداوند به حکمرانان تذکر میدهد که مراقب باشید و شرایط را کنترل کنید که از حکومت شما به مردم و زندگی آنها آسیب نرسد.
داوطلب انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: بحث ارز ۴۲۰۰ به کجا رفت، شرایط اختلاسها و نابرابریهای اقتصادی امروز چطور است؟ رسیدگی به آنها در چه مرحلهای است؟ پدیده آقازادهها، فامیلها و دامادها امروز به کجا رسیده است؟
دولت سیزدهم فقیرترین دولت تاریخ جمهوری اسلامی است
محمد دولت سیزدهم را فقیرترین دولت در تاریخ نظام جمهوری اسلامی ایران خواند و گفت: ما برنامههای خود را به برجام گره نزدیم و از احیای هرچه زودتر برجام نیز استقبال میکنیم.
وی با تاکید بر اینکه به صورت مستقل وارد انتخابات خواهم شد و با کسی ائتلاف نخواهم کرد گفت: ما دنبال اشقاق در جبهه انقلاب نیستیم و دنبال یک دولت انقلابی و ولایی هستیم.
اقبال مردمی نداشته باشم به نفع فرد اصلح کنار خواهم رفت
داوطلب انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما خودمان را در معرض نظر مردم قرار خواهیم داد و تا زمانی که اقبال داشته باشیم جلو میرویم درغیر اینصورت به نفع فرد اصلح کنار خواهیم رفت.
محمد در پاسخ به سوالی درخصوص کاندیداتوری آیت الله رئیسی و واکنش شما در صورت ورود وی به انتخابات گفت: براساس آخرین صحبتهایی که شنیدیم آقای رئیسی هنوز تصمیمی برای آمدن و اذن رهبر انقلاب را نگرفتند مگر شرایط جدیدی رقم بخورد.
۸ سال جایگاه سرلشگری دارم
وی با بیان اینکه شورای نگهبان هرچه تصویب کرده براساس قانون است گفت: ملاک شورای نگهبان برای نظامیها جایگاه است نه درجه. من بیش از ۸ سال جایگاه سرلشگری دارم و اگر معیار این باشد بحث صلاحیت من حتمی است. البته افراد شورای نگهبان تک به تک باید صلاحیت افراد را بررسی کنند. بنابراین این مصوبه اخیر شورای نگهبان مشکلی برای من ایجاد نخواهد کرد.
داوطلب انتخابات ریاست جمهوری به توضیح سابقه نظامی و سیاسی خود پرداخت و افزود: هرفرد در جامعه در رسته و زمینه خاص خود سابقه دارد، بحث این نیست که سابقه فرد کجا بوده است. این که فرد کجا بوده، فرع موضوع است و اهمیت چندانی ندارد. باید به این مسئله نگاه کنیم که این فرد چه تخصصی برای اجرا و حل مشکلات دارد.
محمد تصریح کرد: چه بسا کسانی که سوابق بسیاری داشته اند اما در مدیریت کشور و رفع مشکلات ناتوان بودهاند از این رو باید به توانمندی افراد در مسئولیتهای که به آنها محول شده نگاه کنیم.
داوطلب انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه در دوره ای که سپاه تحت سنگین ترین تحریم ها بود، همه تعهداتش را به موقع انجام داد، بیان کرد: قرارگاه خاتم یک مجموعه اقتصادی و سازندگی است، این مجموعه در سخت ترین شرایط معطل دولت و تحریم ها نماند، بلکه علیرغم همه مشکلات، همه پروژهها فعال بود. تحریم ها را دور زدیم و خنثی کردیم و حتی با سرعت بیشتری نسبت به ادوار گذشته فعالیتها را پیش بردیم.
محمد درباره برنامه های انتخاباتی خود برای مشکل مسکن و منابع آن، تشریح کرد: تا سال ۱۴۰۴ حدود پنج میلیون مسکن نیاز داریم و امروز حدود سه میلیون مسکن خالی داریم و این به علت سرمایه گذاری مردم در حوزه مسکن است. با برنامه ای که بعدها آن را توضیح خواهم داد و با نحوه مالیاتگیری، این وضع را اصلاح میکنیم تا سرمایه گذاری مردم از مسکن خارج شود.
داوطلب انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این پرسش که چه کسی رقیب اصلی شما خواهد بود؟ گفت: هنوز شرایط خیلی مبهم است و نمیتوان در این باره صحبت کرد. تا هفته آینده که افراد ثبت نام کنند باید صبر کنیم.
مشارکت مردم در انتخابات بالای ۵۰ درصد خواهد بود
محمد، مشارکت در انتخابات را بالای پنجاه درصد پیشبینی کرد و گفت: با توجه به شرایط موجود به ویژه کرونا احتمال اینکه با مشکلاتی مواجه شویم وجود دارد، اما اگر کسانی که مردم از آنها اقبال میکنند در انتخابات حضور داشته باشند مشارکت بالاتر هم خواهد رفت.
وی درباره نحوه استعفا و حواشی آن از قرارگاه خاتمالانبیا، توضیح داد: حواشی زیادی مطرح شد اما واقعیت این بود که آذر ماه از فرمانده کل سپاه درخواست کرده بودم که اگر احساس میکنید کاندیداتوری من آسیب به کار ما می زند، آمادگی خروج از قرارگاه را دارم و پاسخ دادند که خیر فعلا کارتان را ادامه بدهید، اگر لازم باشد بعدها اطلاع خواهیم داد. نهایتا در اسفند ماه با توجه به جدیت من در کاندیداتوری تصمیم برای جابجایی قطعی شد.
داوطلب انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه استعفای من در ۱۷ اسفند انجام شد، تصریح کرد: با توجه به ارزشی که برای سپاه قائلم درباره اینکه چه شد که فضای دیگری اتفاق افتاد، فعلا وارد حزئیات آن نمیشوم، اما سنگ اندازی بسیاری بر سر راه من اتفاق افتاد. بین کاندیداهای نظامی تبعیض گذاشتند. مثلا کاندیداهایی دیگر بدون جدا شدن از کارشان وارد عرصه انتخابات شدند.
محمد تصریح کرد: از همه رسانهها درخواست میکنم اگر کسی کوچکترین تخلفی از من سراغ دارد با اسناد متقن آن را به همه اعلام و از من شکایت کند. سعی میکنیم از کنار این نامهربانی که اتفاق افتاد با بزرگواری عبور کنیم چرا که ارادت خاصی برای سپاه پاسداران قائل هستم.
حقوق من ۱۲ میلیون تومان است
وی تاکید کرد: عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین هستم که دوازده میلیون تومان فیش حقوقی بنده است، در سپاه هم با توجه به ماموریت و جایگاه در قرارگاه فیش حقوقی صادر میشود. یک مسکن و یک خودرو دارم که هرجا لازم بشود اطلاعات آن را ارائه میدهم.
داوطلب انتخابات ریاست جمهوری همچنین با اشاره به اینکه در سالهای گذشته از همسایگان غافل شدهایم، بیان کرد: با تکیه بر مشترکات باید امنیت منطقه را توسط خود کشورهای منطقه فراهم کنیم؛ نباید فقط به دنبال مسائل امنیتی باشیم. باید با کشورهای منطقه درهم تنیدگی اقتصادی ایجاد کنیم.
محمد افزود: سهم ایران از صادرات به منطقه بسیار اندک است چرا که وزارت امور خارجه ایران به پیمانکار برجام تبدیل شده بود.
وی درباره اختیارات رئیسجمهور در اداره کشور اظهار داشت: اختیارات رئیس جمهور بر اساس قانون اساسی کافی است، اگر به قانون عمل نمیشود رئیس جمهور باید به دنبال اجرای آن برود؛ اگر به دنبال پیشبرد کارها هستیم باید سه قوه دست به دست هم بدهند و به جای کشمکش های بی فایده در فضایی دوستانه مشکلات مردم را حل کنیم.
داوطلب انتخابات ریاست جمهوری درباره منبع مالی برای هزینههای انتخاباتیاش، تصریح کرد: حتی پول بنزین کسانی که رفت و آمد میکنند از جیب خودشان است. من سابقه شرکت در انتخابات و تشکیل ستاد نداشتم اما کسانی که امروز در کنار ما هستند یک حرکت خودجوش و دلی انجام میدهند.
محمد افزود: البته اسپانسرهای زیادی به ما مراجعه کردند، اما نه تنها پولی پرداخت نشده بلکه حتی برخی از اطرافیان ما توسط نهادهای مختلف تهدید شدهاند که نباید با «سعید محمد» کار کنید. نوع جدیدی از حرکت انتخاباتی در حال شکل گیری است.
وی در تشریح برنامههای انتخاباتی خود در اداره نظام آموزشی، گفت: امروز با آسیب های بسیاری در حوزه آموزش از جمله بی عدالتی و مشکلات فرهنگیان، معلمان و بازنشستگان و همچنین ضعف در کتب درسی مواجه هستیم که درباره همه آنها تولید برنامه کردیم.
داوطلب انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: سعی داریم با اختصاص منابع و بودجههای موجود به مراکز آموزشی، سطح آموزش را ارتقا دهیم و برای این منظور معاونت اقتصادی در آموزش و پرورش را پیشبینی کردیم.
دنبال عرضه پروژههای سودآور در بورس هستیم
وی در عین حال تاکید کرد: این نوید را میدهم که در دولت بعد اعتماد مردم به بورس را بازسازی خواهیم کرد. شاهد اقدامات اشتباه در دولت قبل بودیم که در روز روشن جیب ملت را زدند؛ ما به دنبال عرضه پروژههای سودآور در بورس و فرابورس هستیم تا اعتماد و پتانسیلهای این فضا بازسازی شود.
داوطلب انتخابات ریاست جمهوری، کنترل نقدینگی را حائز اهمیت برشمرد و گفت: از سال ۹۲ نقدینگی، شش و نیم برابر شده و روزانه این تورم و خلق پول در حال پیشرفت است، ما یک برنامه جامع در هم تنیده طراحی کردیم که در این عمل جراحی بزرگ خیلی ها درد خواهندکشید، اما این عمل ضروری است و مردم هم باید به ما کمک کنند.
دیوار بی اعتمادی با «برجام» بلندتر شد
محمد همچنین درپاسخ به این پرسش که آیا دولت شما مستقیم وارد مذاکره با آمریکا خواهد شد؟، گفت: فعلا در مرحله برجام هستیم اگرچه مفاد آن خیلی یکطرفه است و از آن رضایت نداریم، باید اول طرف مقابل تعهدات خود را اجرا کنند.
وی با بیان اینکه برجام قرار بود بی اعتمادی بین ایران و آمریکا را بشکند اما دیوار بی اعتمادی بلندتر شد،تاکید کرد: اگر به قول خود عمل کردند، سپس به ادامه مذاکرات فکر خواهیم کرد و تصمیم خواهیم گرفت.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰