احتمال آسیب قلبی در بیماری کووید ۱۹ خفیف کم است

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس به نقل از ساینس دیلی، مطالعه محققان دانشگاه کالج لندن بر روی ۱۴۹ کارمند مراقبت‌های بهداشتی، بزرگترین و دقیق‌ترین مطالعه در مورد عفونت خفیف کووید ۱۹ و تأثیر طولانی مدت آن بر قلب است. در پی نگرانی در مورد اینکه عفونت‌های شدید کووید ۱۹ در بیمارستان با لخته شدن خون، […]

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس به نقل از ساینس دیلی، مطالعه محققان دانشگاه کالج لندن بر روی ۱۴۹ کارمند مراقبت‌های بهداشتی، بزرگترین و دقیق‌ترین مطالعه در مورد عفونت خفیف کووید ۱۹ و تأثیر طولانی مدت آن بر قلب است.
در پی نگرانی در مورد اینکه عفونت‌های شدید کووید ۱۹ در بیمارستان با لخته شدن خون، التهاب قلب و آسیب قلبی در ارتباط هستند، این دغدغه وجود داشت که عفونت‌های خفیف هم ممکن است عوارض مشابهی ایجاد کنند. با این حال، تاکنون اطلاعات کمی در مورد این گروه از افراد و اثرات آن بر قلب بعد از ابتلاء به کووید ۱۹ خفیف وجود دارد.
در این مطالعه، به مدت ۱۶ هفته نمونه خون، بزاق، و مخاط بینی شرکت کنندگان هر هفته جمع آوری شد. شش ماه بعد از ابتلاء آنها به عفونت خفیف، ساختار و عملکرد قلب شرکت کنندگان از طریق اسکن MRI قلب ارزیابی شد و سپس نتایج آن با اسکن MRI قلب افراد سالم مقایسه شد.
آنها هیچ تفاوتی در اندازه یا مقدار عضله بطن چپ و یا توانایی آن در پمپاژ خون از قلب پیدا نکردند. میزان التهاب و زخم در قلب و خاصیت ارتجاعی آئورت که برای جریان راحت خون از قلب مهم است، بین دو گروه یکسان بود.