فستیوال جهانی داستان ما و کرونا برگزار می‌شود

به گزارش سردبیر پرس به نقل از روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، فستیوال جهانی داستان‌نویسان فارسی زبان جهان با موضوع بیماری کووید ۱۹ با عنوان «داستان ما و کرونا» به‌زودی توسط در خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار می‌شود. این‌رویداد بخش ویژه‌ای برای مدافعان سلامت و کادر درمان دارد و شرکت شرکت در […]

به گزارش سردبیر پرس به نقل از روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، فستیوال جهانی داستان‌نویسان فارسی زبان جهان با موضوع بیماری کووید ۱۹ با عنوان «داستان ما و کرونا» به‌زودی توسط در خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار می‌شود.

این‌رویداد بخش ویژه‌ای برای مدافعان سلامت و کادر درمان دارد و شرکت شرکت در مسابقه آن، این‌گونه مطرح شده است:

۱- هر نویسنده می‌تواند با ارسال یک داستان کوتاه (حداکثر ۵۰۰۰ کلمه) در این رقابت شرکت کند.

۲- آثار ارسالی نباید پیش‌تر در مسابقه یا برنامه‌ های عمومی شرکت داده شده باشند.

۳- این فستیوال ویژه داستان‌نویسان فارسی زبان است و محل سکونت یا ملیت نویسنده ملاک نیست. بنابراین نویسندگان از هر جای جهان می‌توانند در این مسابقه شرکت کنند. ملاک معرفی نویسنده نام و نام خانوادگی اوست.

۴- داستان‌ها باید به زبان فارسی در فایل word نوشته و ارسال شوند.

۵- موضوع این رقابت بیماری کرونا و مسائل مرتبط با شیوع این ویروس همه‌گیر جهانی است. بنابراین، موضوع داستان حتما باید مرتبط با این بیماری و مسائل مربوط به آن باشد.

۶- نویسندگان باید آثار خود را حداکثر تا تاریخ ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ به نشانی اینترنتی Corona.naghdedastan.ir ارسال، فرم شرکت در فستیوال را تکمیل و تاییدیه دریافت کنند.

۷- این فستیوال دارای یک بخش ویژه برای کادر درمان است. آثار داستانی یا خاطره‌های کادر درمان در این بخش به‌طور جداگانه ارزیابی و بهترین آثار انتخاب و معرفی خواهند شد.

۸- شرکت‌کنندگان در بخش ویژه باید تصویر مدرک شغلی خود را همراه داستان ارسال کنند.

۹- اعضای کادر درمان می‌توانند در بخش عمومی نیز شرکت کنند.

زمان و چگونگی برگزاری این‌فستیوال در فراخوان آن، این‌گونه مطرح شده است:

– فیستوال با ارسال آثار از سوی نویسندگان آغاز می‌شود. پس از پایان مهلت ارسال آثار، دبیرخانه فستیوال آثار را گردآوری و در اختیار هیئت داوران قرار خواهد.

– هیئت داوران از بین آثار ارسالی، ۱۰ اثر را به‌عنوان آثار منتخب معرفی خواهند کرد.

– از بین آثار منتخب سه اثر به‌عنوان آثار برگزیده و یک اثر به‌عنوان برترین اثر انتخاب و معرفی خواهند شد.

– در بخش ویژه نیز ۵ اثر برتر به‌طور جداگانه انتخاب و معرفی خواهند شد.

– اختتامیه جشنواره به‌صورت مجازی، در تابستان سال جاری برگزار و به برگزیدگان، لوح تقدیر، نشان جایزه و جایره نقدی اهدا خواهد شد.

مجموعه آثار منتخب و برگزیده در یک مجلد تدوین و در تیراژ مناسب منتشر خواهد شد.