۸۳۲ فقره پرونده تخلف در نانوایی‌های استان سمنان تشکیل شد

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، مهدی یحیایی صبح چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران به میزبانی سازمان صنعت، معدن و تجارت سمنان ضمن بیان اینکه طی یک سال گذشته ۱۳ هزار و ۱۸۷ مورد بازرسی از واحدهای نانوایی سراسر استان انجام‌شده است، اظهار داشت: در این بازرسی‌ها ۸۳۲ فقره پرونده تخلف تشکیل‌شده است. وی با اشاره […]

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، مهدی یحیایی صبح چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران به میزبانی سازمان صنعت، معدن و تجارت سمنان ضمن بیان اینکه طی یک سال گذشته ۱۳ هزار و ۱۸۷ مورد بازرسی از واحدهای نانوایی سراسر استان انجام‌شده است، اظهار داشت: در این بازرسی‌ها ۸۳۲ فقره پرونده تخلف تشکیل‌شده است.
وی با اشاره به افزایش ۱۵ درصدی تعداد بازرسی از نانوایی‌ها در استان سمنان بیان کرد: نظارت ویژه‌بر کیفیت و کمیت نان‌های تولیدی مهم‌ترین رویکرد این سازمان در بازدید از واحدهای نانوایی است.
کم‌فروشی و عرضه خارج از شبکه آرد عمده تخلفات نانوایی‌ها
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت سمنان ارزش ریالی این تعداد پرونده را ۲۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال عنوان کرد و افزود: این پرونده‌ها برای بررسی و صدور رأی به تعزیرات حکومتی معرفی شدند و با واحدهایی که قوانین نظام صنفی و مشتری‌مداری را رعایت نمی‌کنند و نان‌های بی‌کیفیت به مردم عرضه می‌کنند به‌شدت برخورد می‌شود.
یحیایی با تأکید بر لزوم افزایش نظارت و بازرسی‌ها از واحدهای خبازی استان خاطرنشان کرد: کم‌فروشی، عدم رعایت ساعات کاری، عرضه خارج از شبکه آرد از عمده‌ترین تخلفاتی است که در این مدت ثبت‌شده و عموم مردم نیز می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف در نانوایی‌ها مراتب را به ستاد خبری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان از طریق شماره سامانه گویای ۱۲۴ گزارش دهند.
وی بابیان اینکه عملکرد واحدهای نانوایی به‌صورت ماهانه از حیث کمیت، کیفیت، قیمت و نصب نرخ نامه و تعداد شکایت‌های مردمی موردبررسی قرار می‌گیرد، تصریح کرد: طی ارزیابی صورت گرفته در فروردین‌ماه سال جاری، استان سمنان با سه مورد شکایت مردمی از نانوایی‌ها، جایگاه برتر را در کشور به خود اختصاص داد.
آموزش ۱۸۹۵ نفر ساعت از متصدیان واحدهای خبازی
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت سمنان با اشاره به اینکه بهره‌گیری از بازرسان افتخاری زمینه کاهش شکایات مردمی و افزایش رضایت‌مندی مشتری را فراهم کرده است، گفت: در راستای بهبود کیفیت نان‌های تولیدی استان در سال گذشته یک هزار و ۸۹۵ (نفر ساعت) از متصدیان واحدهای خبازی در سطح استان آموزش‌های لازم را دیده‌اند و این امر در سال جاری نیز اجرا می‌شود.
یحیایی یادآور شد: ارتقا کیفیت نان و برگزاری گشت‌های مشترک بازرسی از مهم‌ترین مصوبات و اهداف کارگروه آرد و نان استان سمنان است.