بسته های حمایتی برای آسیب دیدگان کرونا در قروه توزیع شد

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، کرونا که آمد همه را گرفتار کرد. عده‌ای را با خانه نشینی و عده‌ای با خدمت رسانی. عده‌ای را مبتلا کرد و عده‌ای را هم به قرنطینه برد. عده‌ای را بیکار و عده‌ای دیگر را پرکار کرد. کرونا که آمد نان را از سفره‌ها برداشت و غم را برایشان گذاشت. […]

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، کرونا که آمد همه را گرفتار کرد. عده‌ای را با خانه نشینی و عده‌ای با خدمت رسانی. عده‌ای را مبتلا کرد و عده‌ای را هم به قرنطینه برد. عده‌ای را بیکار و عده‌ای دیگر را پرکار کرد.
کرونا که آمد نان را از سفره‌ها برداشت و غم را برایشان گذاشت. کاسبی‌ها را کساد و بزم و بساط کسب و کارها را دگرگون کرد.
این دگرگونی گرچه تلخ بود اما آن زمانی که همدلی و همیاری‌ها شکل گرفت کمرنگ شد و جان تازه ای به کالبد شهرستان کرونا زده قروه دمیده شد. شهرستانی که از نخستین روز شروع کرونا ویروس در آن برنامه‌هایی برای کنترل و کاهش فاصله‌ها اجرا شد؛ از تعطیلی مکان‌های پر رفت و آمد و بازار گرفته تا تهیه اقلام موردنیاز برای خانواده‌های آسیب دیده از کرونا.

به گفته معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار قروه در بحران کرونا توجه به امور معیشت مردم بسیار اهمیت دارد چرا که اگر بخواهیم طرح‌های مرتبط به کاهش شیوع بیماری عملیاتی شوند باید نیازهای اولیه مردم تأمین گردد.
«علیرضا عبدی» در گفت و گو با خبرنگار سردبیر پرس اظهار داشت: در بحران کرونا تا کنون با همیاری معادن و واحدهای تولیدی سطح شهرستان تعداد ۲ هزار و ۴۵۰ بسته حمایتی در چندین مرحله تهیه و بین خانواده‌های آسیب دیده از کرونا توزیع گردید.
به گفته او ابتدای کار با ۲۵۰ بسته حمایتی شروع شد و سپس با ۵۰۰ بسته دیگر ادامه یافت و در ادامه هزار و ۳۰۰ بسته در کنار ۴۰۰ بسته دیگر در مرحله آخر از طریق استان تهیه و توزیع شد.
«عبدی» ضمن تشکر از تمامی کسانی که در بحران کرونا همراه بودند، افزود: در این شرایط مشکلات کرونا از ظرفیت بسیاری از مؤسسات بهره گرفته شد که یکی از این نهادها «خانه امید قروه» بود که با همیاری خود کمک کار ستاد بحران شدند.
او به شناسایی افراد نیازمند و توزیع بسته‌های کمکی در بازه‌های زمانی مختلف همانند شب عید برای دستفروشان و کارگران و افراد نیازمند در کنار توزیع در تمامی بخش‌های شهرستان اشاره کرد.

«عبدی» در ادامه توجه و دقت در توزیع بسته‌های حمایتی میان نیازمندان واقعی را مهم دانست و گفت که با همراهی همکاران مؤسسه خانه امید سعی شد این نکته مدنظر قرار گرفته و با پایش تمامی موارد اقلام به دست نیازمندان واقعی برسد.
او با بیان اینکه حضور مؤسسات خیریه نعمت بزرگی است که در این دوران از این ظرفیت بهره برده شد، افزود: امید می‌رود روز به روز شاهد کاهش فقرا در جامعه باشیم و با همراهی خیرین بتوان دست یاری به نیازمندان بدهیم.
«عبدی» در ادامه از اقدامات ستاد بحران و پدافند زیستی شهرستان قروه برای پیشگیری و کنترل ویروس کرونا گفت و تصریح کرد: تشکیل کارگروه پدافند زیستی در کنار آموزش و انجام یکسری کارهای پیشگیرانه همانند محدودیت در ورودی و خروجی شهرستان، محدودیت حضور برای مکان‌های پرتجمع همانند پارک‌ها و مراکز تفریحی و … از جمله اقداماتی بودند که صورت گرفت.
او همراهی و همیاری مردم در این شرایط را مناسب دانست و از کمک‌هایی که برای کادر درمان و مراکز بهداشتی توسط خیرین تهران صورت گرفت تشکر کرد و بر رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی برای کنترل کامل بیماری تأکید داشت.