بدون مشارکت بانک ها توسعه پایدار در استان کردستان ممکن نیست
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، بهمن مرادنیا ظهر امروز دوشنبه در جلسه کمیسیون بانکها و کارگروه بانکی و تأمین مالی استان کردستان، اظهار کرد: بانکها در روند توسعه پایدار کردستان نقش بسیار مهمی دارند و به همین دلیل باید این مهم در استان در اولویت قرار گیرد. وی با بیان اینکه همواره بانکها را به […]
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، بهمن مرادنیا ظهر امروز دوشنبه در جلسه کمیسیون بانکها و کارگروه بانکی و تأمین مالی استان کردستان، اظهار کرد: بانکها در روند توسعه پایدار کردستان نقش بسیار مهمی دارند و به همین دلیل باید این مهم در استان در اولویت قرار گیرد.
وی با بیان اینکه همواره بانکها را به برداشتن گامهای بلند برای ایجاد تحول تشویق کرده ام گفت: متأسفانه این امر هرگز روی نداده و با آمارهای موجود و میزان مصارف بانکها اتفاق چندانی نخواهد افتاد.
استاندار کردستان میزان مصارف بانکی استان به نسبت منابع را ۷۵ درصد عنوان کرد و افزود: دربرخی از استانهای کشور میزان مصارف بانکی بیش از ۱۰۰ درصد است و با مقایسهای متوجه خواهیم شد با این نوع رویکرد در توسعه و رشد اقتصادی استان تحولی ایجاد نخواهد شد.
مرادنیا در ادامه بر عملکرد مثبت برخی بانکها نظیر بانک کشاورزی و ملی صحه گذاشت و بیان کرد: برای نمونه بانک کشاورزی در استان ۱۵۶ درصد منابع خود را مصرف کرده و این در حالی است که برخی بانکها ۴۵ درصد منابع خود را به پرداخت تسهیلات اختصاص داده اند که به هیچ وجه پذیرفتنی نیست.
استاندار کردستان به مدیران بانکهای استان تاکید کرد که ریسک پذیری را سرلوحه کارهای خود قرار دهند و از کارشناس محوری پرهیز کنند.
وی عنوان کرد: درصد ریسک بانکها نشان میدهد که به چه مقدار محتاطانه عمل میکنند و عملاً در پرداخت تسهیلات خساست به خرج میدهند.
وی ادامه داد: امروز اگر شاهد نرخ بیکاری بالا، طلاق و برخی دیگر از آسیبهای اجتماعی هستیم ریشه آن را باید در مشکلات اقتصادی جستجو کرد.
مرادنیا به دستاوردهای بزرگ دولت در تأمین زیرساختها و پروژههای عمرانی نظیر راه، راه آهن، بخش آب و توسعه کشاورزی اشاره کرد و گفت: مسائل عمرانی و احداث پروژهها اگر با سرمایه گذاری و پرداخت تسهیلات مناسب همراه نباشد عملاً نقشی در رفاه و افزایش درآمد مردم ایفا نخواهد کرد.
استاندار کردستان با بیان اینکه در شرایط فعلی چشم امید مردم و تولید کنندگان به همت بانکها است، اظهار کرد: اگر میزان پرداخت تسهیلات بانکها به بخشهای مختلف به میانگین کشوری رسید آن وقت میتوان مدعی شد که بانکها موفق و درست عمل کرده اند.
مرادنیا گفت: در شرایط موجود ضرورت دارد که جلسات بانکها بطور دائم برگزار شود و در این جلسات نیز دستگاههای نظارتی برای کمک به روند توسعه و تسهیل امور برای مدیران حضور داشته باشند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰