سازمان غذا و دارو به دلیل ارز ترجیحی لِه شده است

به گزارش بازار، بهرام دارایی با بیان اینکه در بازار محصولات آرایشی دو اتفاق مهم افزایش مصرف در مردان و کاهش سن مصرف رخ داده است. وی افزود: سازمان غذا و دارو به دلیل ارز ترجیحی و ارزپاشی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی “لِه” شده و کارهای اساسی این سازمان تحت‌الشعاع قرار گرفته است، […]

به گزارش بازار، بهرام دارایی با بیان اینکه در بازار محصولات آرایشی دو اتفاق مهم افزایش مصرف در مردان و کاهش سن مصرف رخ داده است.
وی افزود: سازمان غذا و دارو به دلیل ارز ترجیحی و ارزپاشی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی “لِه” شده و کارهای اساسی این سازمان تحت‌الشعاع قرار گرفته است، اما خوشبختانه در حوزه آرایشی و بهداشتی درگیر چنین مباحثی نیستیم.
دارایی ادامه داد: برای کاهش قاچاق محصولات آرایشی و بهداشتی علاوه بر شناسه‌گذاری و شناسایی اصالت محصولات، باید به نیازهای بازار داخلی هم توجه کنیم.
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه در سال‌های قبل در جنوب کشور و از ته‌لنجی‌ها بازدیدی داشتم و شاهد وضعیت بسیار خطرناکی از نظر وجود سرب و جیوه در محصولاتی مانند خط چشم، رژ لب بودم گفت: برخی آمارهای مَن‌درآوردی درباره حوزه دارو می‌دهند. حداکثر ارز اختصاص یافته به حوزه دارو ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار بوده که سرمنشا بسیاری از مشکلات هم شده است وای کاش دارو هم مانند حوزه آرایشی و بهداشتی از این ارز جدا شود.