تولید انگور در باغات قزوین افزایش می‌یابد

به گزارش سردبیر پرس به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین فاطمه خمسه در جلسه قیمت گذاری کشمش که در مجموعه باغستان برگزار شد با بیان اینکه راندمان تولید انگور در باغات استان افزایش خواهد یافت، اظهار کرد: طی چند سال اخیر این سازمان با اجرای طرح فراز و داربستی کردن باغات […]

به گزارش سردبیر پرس به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین فاطمه خمسه در جلسه قیمت گذاری کشمش که در مجموعه باغستان برگزار شد با بیان اینکه راندمان تولید انگور در باغات استان افزایش خواهد یافت، اظهار کرد: طی چند سال اخیر این سازمان با اجرای طرح فراز و داربستی کردن باغات انگور خدمات خوبی را در باغات انگور استان ارائه داده است.

وی افزود: باید تلاش شود تا بهره‌وری و راندمان با استفاده از شیوه‌های نوین در باغات انگور افزایش یابد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: هرساله در زمان برداشت انگور و تولید کشمش برای تولید محصول اساسی شهرستان‌های بویین زهرا، تاکستان و قزوین تصمیم گیری برای قیمت کشمش می‌شود در این خصوص جلسات متعددی برگزار شده است.

خمسه گفت: در حال حاضر استان قزوین دارای ۳۲ هزار هکتار باغات انگور است که از این میزان ۲۵ هزار هکتار در شهرستان تاکستان است.

خمسه یاد آور شد: میانگین متوسط تولید کشمش در استان ۵۰ یا ۶۰ هزار تن است و امسال شرایط مناسبی در شهرستان تاکستان برای تولید این محصول وجود دارد.

وی اضافه کرد: شهرستان تاکستان به عنوان قطب تولید انگور و کشمش نقش تعیین کننده‌ای در قیمت کشمش دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: قزوین نسبت به چند سال گذشته در بحث کمیت و کیفیت تولید انگور و کشمش شرایط خوب و مناسبی داشته و در همین راستا کشاورزان و باغداران پیشرو توانستند با استفاده از دستاوردهای نوین؛ محصول با کیفیتی تولید کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در ادامه گفت: در تلاشیم تا دغدغه کشاورزان و باغداران تولید کننده کم شود و همچنین صادرات این محصول افزایش یابد بنابراین بایستی این دو مؤلفه مورد حمایت قرار گیرد.

خمسه گفت: در سال‌های گذشته مشکلات بسیار زیادی در بحث کشمش وجود داشت زیرا سیاست واحدی برای بخش کشمش وجود نداشت با اینکه نوسانات قیمت در بازار نبود اما در شرایط کنونی که قیمت‌ها متغیر و با نوسانات روبروست بایستی کاری کرد تا صادر کننده و تولید کننده با رغبت بیشتری حرکت کنند تا ارزآوری بیشتری وارد بازار شود.