مصرف آب در استان بوشهر ۲۰ درصد افزایش یافت

عبدالحمید حمزه‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار سردبیر پرس اظهار داشت: برای کاهش هدر رفت آب در دو شهر کنگان و بوشهر برای نخستین بار در کشور اعتباراتی از محل خرید تضمینی آب اختصاص یافت. وی تصریح کرد: بر اساس طرح نکاشت سالانه افزون بر ۳ میلیارد تومان برای تأمین آب آشامیدنی استان بوشهر تخصیص می‌یابد. […]

عبدالحمید حمزه‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار سردبیر پرس اظهار داشت: برای کاهش هدر رفت آب در دو شهر کنگان و بوشهر برای نخستین بار در کشور اعتباراتی از محل خرید تضمینی آب اختصاص یافت.
وی تصریح کرد: بر اساس طرح نکاشت سالانه افزون بر ۳ میلیارد تومان برای تأمین آب آشامیدنی استان بوشهر تخصیص می‌یابد.
حمزه‌پور اضافه کرد: حفر تجهیز و راه‌اندازی چاه‌های جدید، افزایش ظرفیت تولید آب از آب‌شیرین‌کن بوشهر، اصلاح و نوسازی شبکه‌های آب‌رسانی و مدیریت توزیع آب ازجمله طرح‌هایی است که برای تأمین آب شهرها و روستاهای استان بوشهر عملیاتی و اجرایی شده است.
وی از اجرای صدور مجوز ۱۵۰ هزار مترمکعب آب‌شیرین‌کن در شهرها و روستاهای استان بوشهر خبر داد و افزود: در این راستا بخشی از پروژه‌های آب‌شیرین‌کن در شهرها و روستاهای استان بوشهر وارد مدار تولید می‌شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب بوشهر بیان کرد: بیش از ۱۰۰۰ انشعاب آب خانه باغ‌ها قطع و آب ورودی در روستاهای ساحلی تنگستان در راستای حل بحران کم آبی به شبکه آب‌رسانی روستاهای ساحلی این شهرستان انتقال یافت.
وی بیان کرد: طبق مصوبه شورای تأمین استان بوشهر هیچ‌گونه آب آشامیدنی به خانه باغ‌ها با قیمت یارانه‌ای تحویل نمی‌شود و فروش آب تانکری به این خانه باغ‌ها به قیمت واقعی انجام می‌شود.
حمزه‌پور خاطرنشان کرد: برای حل مشکلات مقطعی روستاهای عسلویه طرح‌های مهمی اجرایی شده و این در حالی است که برای برنامه میان‌مدت و بلندمدت پروژه آب‌شیرین‌کن ۵ هزار مترمکعبی در دستور کار قرارگرفته است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با بیان اینکه ۲ طرح آب‌شیرین‌کن در بوشهر و کنگان در مدار تولید و توزیع قرار دارد گفت: پروژه‌های شیرین‌سازی آب دریا هر کدام به ظرفیت ۱۰ هزار مترمکعب است که تولید آب از پروژه آب‌شیرین‌کن بوشهر به ۲۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب افزایش‌یافته است.