معرفی ترکیب داوران بخش طراحی فرهنگمحور «تجسمی فجر»
به گزارش سردبیر پرس به نقل از ستاد خبری شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، امیر عبدالحسینی دبیرکل جشنواره شانزدهم با صدور احکامی مجزا مسعود حسنلو، مسعود نجابتی و احمد عابدینی را به عنوان داوران بخش طراحی فرهنگمحور این رویداد هنری معرفی کرد. مسعود حسنلو دانشآموخته مقطع کارشناسی ارشد رشته سیاستگذاری فرهنگی از دانشگاه امام صادق […]
به گزارش سردبیر پرس به نقل از ستاد خبری شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، امیر عبدالحسینی دبیرکل جشنواره شانزدهم با صدور احکامی مجزا مسعود حسنلو، مسعود نجابتی و احمد عابدینی را به عنوان داوران بخش طراحی فرهنگمحور این رویداد هنری معرفی کرد.
مسعود حسنلو دانشآموخته مقطع کارشناسی ارشد رشته سیاستگذاری فرهنگی از دانشگاه امام صادق (ع) است. او هماکنون به عنوان دبیر ستاد توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری مشغول به فعالیت است و پیش از این نیز به عنوان عضو شورای نظارت بر اسباببازی، عضو و دبیر کارگروه سیاستگذاری مجمع فعالان بازی، مدیرعامل شرکت راوینو، کارآفرین عرصه صنایع خلاق، پژوهشگر حوزه سیاستگذاری صنایع خلاق و … فعالیت داشته است.
مسعود نجابتی متولد ۱۳۴۶، هنرمند طراح گرافیک، دانشآموخته مقطع کارشناسی ارشد رشته گرافیک از دانشگاه هنر و عضو انجمن خوشنویسان ایران است. او در طول سالهای اخیر علاوه بر ارایه آثار متعدد در عرصه طراحی گرافیک، به فعالیتهای آموزشی، برگزاری کارگاه، دورههای تخصصی و تعلیم و پرورش طراحان جوان همت گماشته است. نجابتی در سال ۱۳۷۹ فونت «پرشیا» را طراحی و در سال ۱۳۸۰ کتاب «خط در گرافیک» را برای وزارت آموزش و پرورش تألیف کرد.
احمد عابدینی متولد ۱۳۵۳، هنرمند طراح و دارای مدرک دکتری طراحی صنعتی از دانشگاه UPM مالزی است. او عضو هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا (س) بوده و هماکنون به عنوان معاون پژوهشی و اجرایی این دانشگاه مشغول به فعالیت است.
پیش از این نیز محمد زرویی نصرآباد به عنوان دبیر بخش طراحی فرهنگمحور فجر شانزدهم معرفی شده بود.
شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر که این روزها در مرحله داوری آثار قرار دارد، به دبیرکلی امیر عبدالحسینی و دبیری هنری مسعود زندهروح کرمانی بهمن امسال در موزه هنرهای معاصر تهران، مراکز معتبر نمایشگاهی تهران و سایر استانها برگزار میشود.
منبع : مهر نیوز
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰