کرمانشاه جزو ۳ استان اول درمسیر هوشمندسازی و تحول دیجیتال در کشور است/آسیاتک به عنوان یکی از اپراتورهای UNSP عهده دار این مسیر است
به گزارش خبرنگار سردبیرپرس از کرمانشاه،محسن یوسفپورقائم مقام شرکت آسیاتک در حاشیه نمایشگاه الکامپ و تلکام در کرمانشاه درخصوص مسیرهوشمندسازی و تحول شهری در کرمانشاه اظهار داشت:اگرچه پروژه در سطح کلان و ملی در حال اجرا است و هنوز شاخص هایی که بتوانیم دقیق بگوییم که کدام مرکز استان جلوتر و کدام ذره ای عقب تر است دقیقا قابل بیان نیست ولی آنچه که مشخص است این است که استان کرمانشاه یکی از پیشتازترین هاست و آمارها نشان میدهد که از همه مراکز استانهای دیگر به لحاظ دسترسی پذیری و پوشش جلوتر میباشد و میتوانیم بگوییم حتما جزو ۳ مرکز استان اول در کشور است و این فرصتی است که در مسیر هوشمندسازی و تحول دیجیتال در شهر کرمانشاه کمک کننده میباشد.
محسن یوسفپور با بیان اینکه در موضوع تحول دیجیتال در حوزه شهری و بحث هوشمند سازی،موضوع زیرساخت هوشمند یکی از ارکان اصلی است،افزود:زیرساخت هوشمند ۳ رکن اصلی دارد یکی ارتباطات یکی مراکز داده و دیگری امنیت اطلاعات است.
وی ادامه داد:این ۳ رکن اصلی زیرساخت هوشمند و زیرساخت تحول دیجیتال،فعالیتی است که ما در شهر کرمانشاه در حدود یک سال و اندی که گذشته ایجاد کردیم.
یوسفپور اظهار کرد:در حوزه زیرساخت ارتباطات هوشمند یا در واقع ارتباطات گسترش یافته،فیبر نوری از جدیدترین فناوری هایی است که برای موضوعات ارتباطی استفاده میشود و تحولی که ایجاد میکند از حیث سرعت دسترسی و کیفیت دسترسی تحول خیلی بزرگی است.
قائممقام شرکت آسیاتک درباره سرعت فیبر نوری تصریح کرد:تجربه ای که در کشور خودمان داشتیم تا قبل از فیبر نوری به طور جدی تجربه LET یا دسترسی بدون سیم که سرعتی در بهترین حالت حدود ۳۰ الی ۴۰ مگابایت در اختیار مردم میگذاشت اما فیبر نوری این امکان را ایجاد میکند که سرعت تا حدود هزار مگابیت افزایش پیدا کند.
وی در ادامه گفت: در بررسی های اقتصادی و مطالعاتی انجام شده به چنین نسبتی رسیدند که هر ده درصد افزایش پهنای باند در یک کشورمنجر به حدود یک چهاردهم درصد رشد GDP میشود.
یوسف پور تشریح کرد: در واقع یک افزایش بیست برابری را تجربه خواهیم کرد، دو هزار درصد در سرعت دسترسی سرعت عکس است و این یک ظرفیتی را ایجاد میکند که در کل کشور و به طور خاص در استان کرمانشاه و شهر کرمانشاه اتفاقات ویژه ای بتواند رخ دهد و در واقع مسیر تحول دیجیتال و هوشمند سازی شهر میتواند با سرعت خیلی جدی و ظرفیت خیلی ویژه ای پیش برود.
محسن یوسفپور اظهار کرد:نکته ای که وجود دارد این است که در مورد فناوری های نو و پدیده هایی که وارد جامعه میشوند از دو مسیر ممکن است که اینها منجر به یک تحول بشوند یک مسیر این است که هر بازار کششی دارد،یعنی یک نیازی در بازار ایجاد میشود که بر اثر آن نیاز فناوری یک راه حل پیدا می کند و سعی میکند که آن نیاز بازار را مرتفع بکند و طرف دیگر این است که فناوری وقتی توسعه پیدا میکند که خودش ظرفیت هایی را آزاد کند که ممکن است تا آن موقع چنین ذهنیتی در بازار نبوده باشد نسبت به آن نیاز ولی بعد از اینکه فناوری آن ظرفیت ها آزاد میکند منجر به رشد اقتصادی و منجر به ایجاد فرصت های جدید میشود.
وی در ادامه گفت:فیبر نوری از همین جنس است یعنی باید کمک کرد این زیرساخت توسعه پیدا کند آنوقت خود مردم صنعت گرا خواهند شد.
قائممقام شرکت آسیاتک درمورد مسیر هوشمندسازی در کرمانشاه گفت:دراستان کرمانشاه باید تمام ارکان حاکم و مجموعه های موثر تلاش کنند و نقش خود را بطور جداگانه برای تسهیل گری و آماده سازی کرمانشاه برای این امور ایفا کنند.
وی در ادامه گفت:کرمانشاه از حیث سرمایه انسانی یک شهر و استان غنی است و توانمندان زیادی در این شهر وجود دارد که میدانند در این زمینه چه کارهایی و چگونه انجام بدهند که از این شرایط آماده، رشد خوبی صورت بگیرد.
یوسف پور افزود: مجموعه هایی که در این حوزه توانایی دارند باید هرچه سریع تر این زیرساخت را فراهم و پشتیبانی خوبی ایجاد کنند و خدمات خوبی ارائه بدهند تا نواقصی که وجود دارد و انتقاداتی که مشخص هست را برطرف و سریعا به موقعیت مد نظر برسیم.
وی با اشاره به اینکه زیرساخت فیبر نوری در کرمانشاه به خوبی انجام شده،تصریح کرد:بر اساس مطالعات متعددی که در سراسر دنیا انجام شده زیرساخت فیبرنوری یک فرصت استثنایی در مسیر رشد تحول دیجیتال در این شهر است.
محسن یوسف پور ادامه داد:بنابر تصمیم مسئولان مبنی بر توسعه فیبر نوری در کل کشور آسیاتک به عنوان یکی از اپراتورهای UNSP این توفیق را پیدا کرد که در شهر کرمانشاه عهده دار این وظیفه باشد.
وی تاکید کرد: با کمک همه ارکان دراستان کرمانشاه میتواند نتایجی را ایجاد کند که خیلی زود در افق ۱ الی ۲ ساله تاثیر این تحولات را در اقتصاد استان و رشد کیفیت زندگی مردم مشهود کند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰