کنگان قطب صنعتی جنوب/ دانشکده فنی و حرفه‌ای راه‌اندازی شود

پایگاه خبری سردبیر، گروه استان‌ها: شهرستان کنگان در جنوب استان بوشهر دارای ظرفیت‌های بسیار خوبی در حوزه صنایع نفت و گاز و پتروشیمی بوده و میزبان بخش مهمی از تاسیسات پارس جنوبی است. یکی از مهمترین نیازهای استان در زمینه اشتغال، تولید و تربیت نیروی انسانی توانمند و قوی است و در این راستا باید […]

پایگاه خبری سردبیر، گروه استان‌ها: شهرستان کنگان در جنوب استان بوشهر دارای ظرفیت‌های بسیار خوبی در حوزه صنایع نفت و گاز و پتروشیمی بوده و میزبان بخش مهمی از تاسیسات پارس جنوبی است.
یکی از مهمترین نیازهای استان در زمینه اشتغال، تولید و تربیت نیروی انسانی توانمند و قوی است و در این راستا باید شرایط مناسبی برای مهارت‌افزایی افراد و تربیت نیروهای توانمند انجام شود.
توسعه دوره‌های فنی و مهارت‌اموزی و همچنین ایجاد و راه‌اندازی دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای نقش مهمی را در راستای تربیت نیروی مولد و توانمند برای فعالیت در صنایع خواهد داشت.
با توجه به صنعتی بودن شهرستان کنگان و موقعیت مهم این شهرستان و میزبانی از خیل عظیم صنایع پارس جنوبی، راه‌اندازی دانشکده فنی و حرفه‌ای در این منطقه نقش مهمی در تولید نیروی انسانی توانمند خواهد داشت.
جهش تولید با تربیت منابع انسانی
در همین راستا سمینار آنلاین حامیان دانشگاه فنی و حرفه ای با صاحبان مشاغل و خیرین، به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر در راستای مشارکت دولت، دانشگاه فنی و حرفه ای و صنعت در گسترش آموزش های فنی و مهارتی در جامعه با نگاه به راه اندازی دانشکده فنی و حرفه ای کنگان در جنوب استان به همت حامیان دانشگاه فنی و حرفه ای و با همکاری دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر برگزار شد.
اکبر منصوری نسب رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر، با اشاره به نقش موثر خیرین در تولید و تربیت منابع انسانی، تربیت نیروی انسانی کارآمد اساس جهش تولید و توسعه اقتصادی را دانست.
وی مشارکت و نیک اندیشی خیرین را در جامعه ارج نهاده و از اهدای زمینی به متراژ ۱۵ هزار متر مربع توسط خیر کنگانی برای بهره‌برداری و ساخت دانشکده فنی و حرفه‌ای کنگان خبر داد.

لزوم راه‌اندازی دانشکده فنی و حرفه‌ای در کنگان
سید علی پاک نژاد فرماندار کنگان با اشاره به ظرفیت های شهرستان کنگان، نقش دولت و خیرین در راه اندازی دانشکده فنی و حرفه ای کنگان را مهم و لازم دانست.
وی افزود: شهرستان کنگان محل اجرای بخش عظیمی از پروژه‌های پالایشگاهی پارس جنوبی است و بستر مناسبی برای ایجاد دانشکده فنی و حرفه‌ای است و این می تواند کمک بسزایی به تامین منابع انسانی مورد نیاز صنعت کند.
پاک نژاد  ادامه داد: اداره کل آموزش و پرورش و سازمان فنی و حرفه ای یکی از ارکان خیلی مهم برای راه اندازی دانشکده فنی و حرفه ای کنگان است و باید برای راه‌اندازی این مرکز تلاش جدی شود.
وی بیان کرد: شهرستان کنگان با توجه به موقعیت اقتصادی و بندری بودنش از بستر اشتغال مناسبی برخوردار است و از به‌عنوان قطب صنعت منطقه و مکان بکر گردشگری می‌توان نام برد.
ایجاد رشته‌های جدید فنی و حرفه‌ای
مدیرکل سنجش و آزمون دانشگاه فنی و حرفه ای کشور گفت: دانشگاه فنی و حرفه ای نگاه به گسترش رشته ها با توجه به آمایش سرزمین را دارد و رشته های جدید را با توجه به تقاضا در بازار کار ایجاد می‌کند.
سید محسن حسینی مقدم اضافه کرد: دانشجویان فارغ التحصیل دانشگاه فنی و حرفه ای حدود ۷۰ درصد از منابع درسی خود را بصورت عملی می گذرانند و این می تواند به بخشی از نیازهای بازار کار کمک کند.

وی از تدوین سرفصل‌های رشته‌های تحصیلی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای با در نظر گرفتن نیاز صنعت خبر داد و این را یک کار سترگ در دانشگاه فنی و حرفه ای برشمرد.
تدوین سرفصل‌های صنعت در فنی و حرفه‌ای
کامبیز صفتی رئیس بهره برداری پالایشگاه هشتم پارس جنوبی نیز با اشاره به نقش تکنسین های مهارتی در صنعت گاز گفت: از بستر پارس جنوبی به‌عنوان قطب انرژی ایران با ظرفیت مجتمع ها و واحد های پتروشیمی و صنایع بزرگ به عنوان دانشگاه خیلی بزرگ می توان استفاده برد.
وی اضافه کرد:صنایع پارس جنوبی بسیار ارزشمند است و ۸۰ درصد سرمایه کشور از این قطب انرژی استفاده می شود. این منفعت می تواند به دانشگاه فنی و حرفه ای کمک کند.
رئیس بهره برداری پالایشگاه هشتم پارس جنوبی بروز رسانی سرفصل های درسی رشته های مورد نیاز صنعت را لازم و ضروری دانست و گفت: این مقوله باید در دانشگاه فنی تقویت و با نگاه باز به صنعت انجام شود.