فرصتی برای شناخت وضعیت موسیقی ایران/یاد هنرمندانی که امروز نیستند
به گزارش پایگاه خبری سردبیر، شاهین فرهت موسیقیدان و دبیر سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر که طی دوره گذشته نیز به عنوان دبیرحضور داشت، در آستانه برگزاری سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر با انتشار پیامی ضمن گرامیداشت هنرمندان درگذشته موسیقی ایران از امتیازات برگزاری این رویداد سخن گفت. در متن پیام شاهین فرهت […]
به گزارش پایگاه خبری سردبیر، شاهین فرهت موسیقیدان و دبیر سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر که طی دوره گذشته نیز به عنوان دبیرحضور داشت، در آستانه برگزاری سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر با انتشار پیامی ضمن گرامیداشت هنرمندان درگذشته موسیقی ایران از امتیازات برگزاری این رویداد سخن گفت.
در متن پیام شاهین فرهت آمده است:
«موسیقی پیوستگی عمیق احساسی با زندگی هر فرد دارد و آن را نیرو می بخشد. سرزمین پهناور ایران از موسیقی های مختلف تشکیل شده است. موسیقی نواحی، نمایشگر احساسات عمیق مردم این سرزمین است و از طرف دیگر موسیقی ردیف دستگاهی یا موسیقی شهری با نظم مشخص آن، نشان دهنده گسترش ملودی های دل انگیز و احساسات پاک ایرانیان می باشد. با ایجاد مراکز آکادمیک موسیقی، شناخت آهنگسازان بزرگ نیز فراهم شده است و در نتیجه قدرت خلاقیت و درک جوانان ایران را بالا برده است.
رویدادها و جشنواره های موسیقی از جمله جشنواره موسیقی فجر فرصتی است تا شناختی از وضعیت موسیقی و ظرفیت های هنرمندان و جوانان و اجرای آثارشان فراهم شود و گونه های مختلف موسیقی متناسب با سلایق متنوع کنار هم ارائه شود. سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر و حضور گروه هایی در انواع موسیقی بیانگر بالندگی و پویایی موسیقی است که در متن جامعه امروز ما جریان دارد و ضرورت دارد با شناخت نیازها و توانمندی های آن به آینده موسیقی ایران بیندیشیم.
هیات انتخاب آثار و گروه های سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجربا تشکیل ۱۷ جلسه و با نگاه کارشناسی، تخصصی و جامع به موسیقی و جشنواره، گروه هایی را برای حضور در جشنواره انتخاب کرد. از همراهی این عزیزان سپاسگزارم و از تلاش همکاران عزیز ستاد جشنواره قدردانی می کنم. یاد هنرمندانی که امروز نیستند اما در دل های ما جای دارند، گرامی باد.»
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰