بانک اطلاعاتی شهدای عشایر کشور در حال تدوین است

به گزارش سردبیر پرس، سرهنگ احمد سعیدی ظهر یکشنبه در جلسه کنگره ملی شهدای عشایر، با بیان اینکه عشایر در تمامی عرصه‌ها به ندای رهبری لبیک گفته‌اند، اظهار کرد: عشایر در تثبیت انقلاب، مقابله با هجوم دشمنان در دوران دفاع مقدس، جنگ اقتصادی و دفاع از مرزهای کشور به خوبی انجام وظیفه کرده اند. وی […]

به گزارش سردبیر پرس، سرهنگ احمد سعیدی ظهر یکشنبه در جلسه کنگره ملی شهدای عشایر، با بیان اینکه عشایر در تمامی عرصه‌ها به ندای رهبری لبیک گفته‌اند، اظهار کرد: عشایر در تثبیت انقلاب، مقابله با هجوم دشمنان در دوران دفاع مقدس، جنگ اقتصادی و دفاع از مرزهای کشور به خوبی انجام وظیفه کرده اند.
وی با اشاره به اینکه عشایر غیرتمند ما در دوران دفاع مقدس با امکانات مالی و معنوی خود از مرزهای کشور در برابر دشمنان دفاع کردند، ادامه داد: در دوران هشت سال جنگ تحمیلی این غیور مردان بیش از ۱۰ هزار شهید تقدیم انقلاب کرده اند.
رئیس سازمان بسیج عشایری کشور با بیان اینکه ۴۶ درصد از گوشت کشور توسط عشایر تأمین می‌شود، تصریح کرد: تأمین امنیت ۵۹ درصد از مساحت جمهوری اسلامی ایران بر عهده عشایر است.
سرهنگ سعیدی افزود: کنگره ملی ۱۰ هزار شهید عشایری برای نخستین بار به میزبانی مردم غیور و ولایتمدار چهارمحال و بختیاری برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه برگزاری این برنامه عظیم فرهنگی در سال ۹۸ تصویب شد، مطرح کرد: به دلیل شیوع کرونا برگزاری کنگره ملی شهدای عشایری به تأخیر افتاده است.
اطلاعات شهدای عشایر در سراسر کشور در حال انسجام بخشی است
رئیس سازمان بسیج عشایری کشور فرهنگی و اجتماعی، محرومیت زدایی و کمک مومنانه و تقویت وحدت اقوام و مذاهب را سه رویکرد برای این کنگره عنوان کرد و گفت: تهیه و چاپ ۲۰ عنوان کتاب با موضوع شهدای شاخص عشایری کشور در دستور کار قرار دارد.
سرهنگ سعیدی راه اندازی سایت شهدای عشایر، تهیه شش مستند با موضوع تبیین نقش عشایر در دوران دفاع مقدس، دیدار با خانواده شهدا، پویش آزادی زندانیان، نام گذاری میادین و معابر با نام شهدای عشایری را از جمله اقدامات فرهنگی این کنگره عنوان کرد و افزود: بانک اطلاعاتی شهدای عشایر کشور در حال تهیه و تدوین است.
وی با اشاره به مظلومیت شهدای عشایر، اظهار کرد: اطلاعات شهدای عشایر در سراسر کشور در حال انسجام بخشی است.
رئیس سازمان بسیج عشایری کشور با بیان اینکه رویکرد محرومیت زدایی این کنگره برگرفته از فرمایشات مقام معظم رهبری است، تصریح کرد: گره گشایی از مشکلات مردم وظیفه همگانی است که در راستای استقبال از کنگره ملی شهدای عشایر بیش از پیش به این مهم توجه شده است.
سرهنگ سعیدی ساخت خانه محرومان، سرویس بهداشتی، منبع آب، ایل راه‌ها و جاده‌های عشایری و واکسیناسیون ۵۰۰ هزار رأس دام عشایر، ساخت پل، توزیع لوازم تحریر، پوشاک و ۵۰۰ سری جهیزیه را از جمله اقدامات محرومیت زدایی در مناطق عشایری دانست و عنوان کرد: عشایر کشور با وجود مشکلات اقتصادی فراوان ۳۰ هزار رأس دام را در پویش‌های مختلف نذر و در بین خانواده‌های نیارمندان توزیع کرده اند.
وی با بیان اینکه بیش از ۲۰۵ هزار بسته معیشتی در مناطق عشایری توزیع شده است، گفت: طی سال گذشته کشور با خشکسالی شدید روبه رو بود که مشکلات عدیده ای را برای عشایر کشور به وجود آورد به همین منظور با استفاده از تانکر و تمامی امکانات موجود برای حل این مشکل آبرسانی سیار انجام شده است.
نقش همه اقوام در برنامه‌های فرهنگی کنگره ملی شهدای عشایر مورد توجه قرار گیرد
رئیس سازمان بسیج عشایری کشور با اشاره به اینکه تقویت وحدت بین اقوام و مذاهب در کشور مورد تاکید رهبر انقلاب است، مطرح کرد: تنوع قومی مورد طمع دشمنان بوده چرا که آنها از هر شکافی برای از بین بردن وحدت استفاده کرده اند.
سرهنگ سعیدی با بیان اینکه وحدت در بین اقوام و مذاهب کشور بیش از پیش است، ادامه داد: این کنگره ویژه تمامی اقوام است و باید در این برنامه فرهنگی نقش همه اقوام در دفاع مقدس دیده شود.
وی با تاکید بر اینکه اقدامات باید مبتنی بر همه اقوام باشد، افزود: چهارمحال و بختیاری به خوش استقبالی و خوش میزبانی شهرت دارد که با برگزاری هر چه بهتر این کنگره این مهم بار دیگر به همه اثبات خواهد شد.
رئیس سازمان بسیج عشایری کشور با بیان اینکه از ظرفیت مردمی باید در برگزاری این کنگره استفاده شود، اظهار کرد: از ظرفیت رسانه‌ها به منظور پوشش برنامه‌های قبل، حین برگزاری و بعد از کنگره ملی شهدای عشایر کشور استفاده شود.
سرهنگ سعیدی با اشاره به برگزاری یادواره شهدای مدافع حرم عشایری، یادواره شهدای زن عشایر و یادواره شهدای فرهنگی و دانش آموزی عشایر در کشور اشاره کرد و گفت: ۲۳۲ شهید زن عشایر و ۱۷۳ شهید فرهنگی در جامعه عشایری وجود دارد.