برندسازی صنایع دستی در شهرکرد مورد توجه قرار می گیرد

به گزارش سردبیر پرس، محمد رضا بیاتی شامگاه یکشنبه در نشست با مدیر کل دفتر آموزش و ترویج صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، اظهار کرد: خیابان‌ها و بافت قدیمی مرکز چهارمحال و بختیاری به‌صورت منسجم حفظ نشده اما برخی مسیرها و بافت‌های سنتی مرمت شده است. وی عنوان کرد: […]

به گزارش سردبیر پرس، محمد رضا بیاتی شامگاه یکشنبه در نشست با مدیر کل دفتر آموزش و ترویج صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، اظهار کرد: خیابان‌ها و بافت قدیمی مرکز چهارمحال و بختیاری به‌صورت منسجم حفظ نشده اما برخی مسیرها و بافت‌های سنتی مرمت شده است.
وی عنوان کرد: مجموعه مدیریت شهری در شهرکرد برای تبدیل این شهر به‌عنوان «شهر جهانی نمد» آمادگی اجرای طرح‌های مشارکتی و هدفمند را دارد.
رئیس شورای اسلامی شهر شهرکرد افزود: تعدادی مشاور در حال مطالعه و بازنگری طرح‌های جامع مرتبط با توسعه شهرکرد هستند که می‌توان از ظرفیت آن‌ها برای توسعه صنایع‌دستی به‌ویژه نمدمالی، گیوه‌دوزی، کلاه‌مالی، قفل‌سازی و هنرهای سنتی دیگر بهره‌گیری کرد.
بیاتی تصریح کرد: برندسازی در حوزه صنایع‌دستی و هنرهای سنتی چهارمحال و بختیاری و شهرکرد به‌عنوان یک اولویت در اداره شهر مورد توجه قرار خواهد گرفت.
طرح‌های گردشگری در چهارمحال و بختیاری بازنگری می‌شود
سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری نیز در ادامه مطرح کرد: برای بازنگری طرح‌های گردشگری و صنایع‌دستی و هنرهای سنتی با دو دانشگاه وارد مذاکره شده‌ایم.
علیرضا جیلان اظهار کرد: اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری برای ارتقای شهرکرد به «شهر جهانی نمد» آمادگی کامل دارد.
وی افزود: ثبت هفشجان از توابع شهرستان شهرکرد به‌عنوان «شهر ملی سنگ‌تراشی و حجاری‌های سنتی» هم‌اکنون در حال پیگیری است.
سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: این اداره انجام طرح‌های مشارکتی با هدف توسعه صنایع‌دستی و هنرهای سنتی را در دستور کار قرار داده است.
جیلان ادامه داد: برای دستیابی به اهداف توسعه‌ای رشته‌های صنایع‌دستی و هنرهای سنتی به همکاری شهرداری‌ها و دهیاری‌ها نیاز است.