بهره گیری از بوستان ها برای پیشبرد اهداف دینی ضروری است
به گزارش پایگاه خبری سردبیر، حجت الاسلام مهدی طاهری، صبح چهارشنبه در نشست برنامه ریزی فعالیتهای فرهنگی در پارک ملت، با طرح این پرسش که تاریخچه پارک در فرهنگ تمدن اسلامی چیست و کجاست، بیان کرد: در فرهنگ تمدن اسلامی پارک به عنوان یک ضرورت دیده نمیشود بلکه یک اضطرار است. وی با بیان اینکه […]
به گزارش پایگاه خبری سردبیر، حجت الاسلام مهدی طاهری، صبح چهارشنبه در نشست برنامه ریزی فعالیتهای فرهنگی در پارک ملت، با طرح این پرسش که تاریخچه پارک در فرهنگ تمدن اسلامی چیست و کجاست، بیان کرد: در فرهنگ تمدن اسلامی پارک به عنوان یک ضرورت دیده نمیشود بلکه یک اضطرار است.
وی با بیان اینکه آنچه در فرهنگ اسلامی به عنوان ضرورت مورد توجه قرار گرفته دشت و کوه است، گفت: برای اداره پارک نیازمند تدوین یک طرح نظری هستیم؛ باید یک گفتمان جدی ناظر به ماهیت پارک شکل گیرد و این از ضرورتها است.
حجت الاسلام طاهری با اشاره به اینکه متأسفانه در حوزه تمدن اسلامی هیچ طرح نظری برای اداره پارکها وجود ندارد، افزود: نخستین مطالبه ما در این راستا باید از حوزههای علمیه و دانشگاه باشد؛ به یقین شهرداریها برای اجرا باید وارد میدان عمل شوند اما تدوین طرحهای نظری باید از سوی نخبگان حوزوی و دانشگاهی انجام شود که در این زمینه تاکنون اتفاقی صورت نگرفته است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به راه اندازی پارک بانوان در شهرکرد از ۱۰ سال پیش، تصریح کرد: پرسشی که امروز باید مطرح شود این است که چرا پارک بانوان تأسیس شد و آیا این پارک توانسته به اهداف خود برسد یا نه.
وی با تأکید بر اینکه برای مدیریت پارکها باید به دنبال طراحی میدان باشیم، اظهار کرد: در طراحی میدان باید مراقب باشیم قرار نیست پارک مسجد شود؛ باید به دنبال شناخت ظرفیتهای پارک برای پیشبرد جریان انقلاب باشیم و این کار آسانی نیست.
حجت الاسلام طاهری با اشاره به ظرفیتهای موجود در پارک برای پیشرفت فرهنگ اجتماعی، بیان کرد: مسائل مربوط به پارکها تنها با برگزاری صرف نماز جماعت حل نمیشود؛ باید به دنبال ایجاد خیمه معارف در پارکها باشیم که تحقق آن نیازمند یک برنامه ریزی جامع است.
وی با بیان اینکه استخراج نظام ظرفیتهای پارک برای پیشبرد اهداف دینی است، ابراز کرد: شناخت و احصا ظرفیتهای درون پارک با گفتمان و گفت و گو محقق میشود؛ باید برنامههای شاخصی که در پارکهای کشور برگزار میشوند را رصد کنیم و نقاط قوت آنها را استخراج و به صورت یک نظام جامع در استان در آوریم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰