شرایط بازگشایی مدارس در ایام کرونا/اصل بر آموزش حضوری است
به گزارش سردبیر پرس، محسن حاجی میرزایی، در اولین برنامه زنده «گفتگو با شما» که به طور زنده از شبکه شاد پخش شد، گفت: این اولین گفتگوی من با شما در پاسخ به پیامهایی است که شما همکاران فرستادید و هدف من این است که هر هفته به نکاتی که بیشترین توجه همکاران را به […]
به گزارش سردبیر پرس، محسن حاجی میرزایی، در اولین برنامه زنده «گفتگو با شما» که به طور زنده از شبکه شاد پخش شد، گفت: این اولین گفتگوی من با شما در پاسخ به پیامهایی است که شما همکاران فرستادید و هدف من این است که هر هفته به نکاتی که بیشترین توجه همکاران را به خود اختصاص داده است، صحبت کنم.
وی درباره حضوری شدن مدارس، افزود: مطالعات بین المللی حاکی است اگر زیرساختهای فنی، نرم افزاری و سخت افزاری برای آموزش غیرحضوری کامل باشد، آموزش با ۵۰ درصد کیفیت قابل دستیابی است.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: استانهایی داریم که به این ابزارها دسترسی ندارند. مشکلات اقتضا میکند به آموزش حضوری فکر کنیم. در بسیاری از کشورهای دنیا مدارس اولین مکان بودند که تعطیل شدند و با توسعه آگاهیها و ارزیابیها، به تدریج درصدد بازگشایی مدارس خود هستند امروز این سیاست در کشورهای زیادی حتی با میزان ابتلاء و فوت بیش از ما جریان دارد.
حاجی میرزایی افزود: مطالعات نشان میدهد تأثیر تعیین کنندهای بین بازگشایی و شیوع بیماری وجود ندارد اما مطالعات این را نیز میگوید که دور بودن دانشآموز از مدرسه با تبعات متعددی روبرو است. مدرسه تنها کارکرد آموزشی ندارد بلکه مدرسه کارکرد تربیتی، پرورشی، اجتماعی و روانی دارد.
وی اضافه کرد: اصل بر این است که مدرسه باز باشد البته با رعایت پروتکل و دستورالعملهای بهداشتی؛ هر زمان که متخصصان به این نتیجه برسند که در مناطقی بازگشایی مدارس با تبعات روبرو است ما تبعیت میکنیم اما اکنون ستاد کرونا تصمیم گرفته است که آموزشها حضوری باشد اما با الزاماتی همراه باشد.
وزیر آموزش و پرورش به شروط بازگشایی مدارس اشاره کرد و گفت: مدارس باید در تمام مناطق به جز مناطق قرمز باز باشند و کادر اداری و اجرایی در مدرسه حضور داشته باشند اگر به دنبال مدرسه محوری هستیم زمانش اکنون است. دانشآموزان پایه اول و دوم ابتدایی باید به مدرسه بروند و حداکثر باید ۱۰ نفر در کلاس باشند. سلامت دانشآموزان برای ما بسیار اهمیت دارد ما با این کار سلامت و آموزش را قابل اهمیت میدانیم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰