عدم تائید خرید خدمات آموزشی در چهارمحال و بختیاری
به گزارش سردبیر پرس، فرحناز قائدامینی صبح دوشنبه در بازدید از مدارس بخش «میانکوه» با بیان اینکه شاخص نسبت معلم به دانش آموز در کشور ۲۷ به یک است، اظهار کرد: در چهارمحال و بختیاری در ازای ۲۲ دانش آموز یک معلم وجود دارد. وی با اشاره به کمبود نیروی آموزشی در استان، عنوان کرد: […]
به گزارش سردبیر پرس، فرحناز قائدامینی صبح دوشنبه در بازدید از مدارس بخش «میانکوه» با بیان اینکه شاخص نسبت معلم به دانش آموز در کشور ۲۷ به یک است، اظهار کرد: در چهارمحال و بختیاری در ازای ۲۲ دانش آموز یک معلم وجود دارد.
وی با اشاره به کمبود نیروی آموزشی در استان، عنوان کرد: پراکندگی جمعیت در چهارمحال و بختیاری موجب کمبود نیروی آموزشی در چهارمحال و بختیاری شده است.
مدیر کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ۱۴۷ مدرسه با تعداد دانش آموز زیر ۱۰ نفر در استان فعال است، تصریح کرد: برنامه ریزی لازم در خصوص توزیع امکانات به صورت عادلانه انجام شده اما به دلیل سخت گذر بودن و پراکندگی جمعیت استان این مهم با مشکلاتی همراه است.
قائدامینی با اشاره به استفاده از فرهنگیان بومی در مناطق کمتر برخوردار، گفت: مساوی بودن تعداد و درصد فرهنگیان رسمی، حقالتدریس و بومی در تمامی شهرستانها از جمله شرایط نقل و انتقال معلمان است که امسال در چهارمحال و بختیاری اجرایی شد.
وی با اشاره به برقراری عدالت آموزشی برای بالا بردن سطح علمی دانش آموزان در مدارس شهری و روستایی، عنوان کرد: به دلیل بالا بودن شاخص معلم به دانش آموز موضوع خرید خدمات برای استان مورد تأیید وزارت آموزش و پرورش قرار نگرفته است.
مدیر کل آموزش و پرورش مهمترین برنامه این اداره را افزایش سطح علمی مدارس و دانش آموزان دانست و ادامه داد: در مناطق کمتر برخوردار استعدادهای زیادی وجود دارد که باید به آنها توجه شود.
قائدامینی استفاده از نیروهای پر توان در حوزه آموزش و پرورش را تضمینکننده آِینده جامعه عنوان کرد و افزود: شناخت، انتخاب و استخدام معلمان باید با دقت بیشتری انجام شود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰