۲۲ درصد واحدهای آموزشی در کشور نیازمند مقاوم سازی و بازسازی است

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، صبح امروز برنامه گفتگوی هفته با حضور وزیر آموزش و پرورش و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ساختمان شهید رجایی آموزش و پرورش برگزار شد. در انتهای جلسه محسن حاجی میرزایی در جمع خبرنگاران رسانه ملی درباره این نشست، اظهار داشت: آموزش و پرورش یک نهاد بسیار بزرگی […]

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، صبح امروز برنامه گفتگوی هفته با حضور وزیر آموزش و پرورش و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ساختمان شهید رجایی آموزش و پرورش برگزار شد. در انتهای جلسه محسن حاجی میرزایی در جمع خبرنگاران رسانه ملی درباره این نشست، اظهار داشت: آموزش و پرورش یک نهاد بسیار بزرگی است که با همه دستگاه ها و نهادها از جمله بنیاد شهید و امور ایثارگران فصل مشترک دارد. فصل مشترک ما با بنیاد شهید بسیار زیاد است. از یک سو جامعه فرهنگی از جوامع ایثارگر است که چه در دوران دفاع مقدس و چه سالهای پس از آن در توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و پایداری پیشتاز بوده و تقدیم ۴۰ هزار شهید فرهنگی نشان می دهد که این نهاد به فرهنگ شهادت تعلق دارد.
وی ادامه داد: همچنین حوزه تربیت ایثارگران و مدارس شاهد موضوع مشترک ما و بنیاد شهید است که در این جلسه برای بهبود وضعیت مدارس شاهد و کیفیت آنها گفتگو و تأکیداتی شد. همچنین در حوزه املاک توافقات خوبی صورت گرفت و یک تفاهمی کردیم که کارگروه مشترک ما جزئیات آن را پیش می برد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا پس از بازگشایی مدارس آماری درباره میزان ابتلا دانش آموز یا معلم به کرونا وجود دارد؟ گفت: هنوز خیلی زود است در این باره داوری کنیم. ما در پایان این هفته گزارشی را از مجموعه استان ها و شهرستان ها می گیریم تا ببینیم وضعیت چگونه است. در حال حاضر خبرهای پراکنده ای از کشور داریم که نشان می دهد به خصوص در مناطق روستایی و عشایری، فعالیت ها بیشتر شده و در برخی شهرها خانواده ها تمایل داشتند که فرزندانشان از آموزش حضوری بهره ببرند. در مورد آمار ابتلا هم گزارشی در دست نداریم.
وی درباره اینکه نظارت بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی به چه صورت است؟ اظهار داشت: دستورالعملی از وزارت بهداشت وجود دارد که متعهد هستیم آن را مو به مو اجرا کنیم. به مدیران توصیه کردیم که در خصوص رعایت آن حداکثر مراقبت را بکنند و در گفتگویی از خانواده ها درخواست کردیم به مدارس سر بزنند و اعلام کنند که مراقبت ها به چه گونه است.
وی در خصوص آخرین وضعیت استخدام معلمان حق التدریس، نهضتی و … خاطرنشان کرد: تمام کسانی که مشمول این قانون استخدام می شوند در تمام استان ها و شهرستان ها مشخص شده اند و طبق قانون همه آنها تا پایان برنامه ششم توسعه هر سال به میزانی که ردیف و بودجه به ما اختصاص داده می شود، جذب خواهند شد. امسال ۲۵ هزار و ۵۰۰ نفر به ما مجوز استخدام داده شد که از امور استخدامی هم درخواست کردیم برای مرتبه بعد، ردیف دیگری به ما بدهد که تا پایان سال آینده استخدام ها انجام شود.
وزیر آموزش و پرورش در خصوص جمع آوری مدارس کانکسی از سراسر کشور، بیان کرد: حادثه‌ای که به تازگی در یکی از مدارس کانکسی رخ داده، حادثه‌ای است که هر زمانی در هر نقطه‌ای از کشور می تواند رخ بدهد. اولویت اول ما این است که همه دانش آموزان از امکانات آموزش برخوردار باشند حتی در واحدهای استیجاری و کانکس و … در گام دوم برای اصلاح فضای آموزشی، اقدام می کنیم و با حمایت دولت و مقایسه با سالهای قبل، چهار برابر بودجه بیشتری برای توسعه فضای آموزشی اختصاص داده شده است که مطابق با اولویت ها این فضاها را بهبود می دهیم. به طور مثال سال گذشته و امسال مدارس خشت و گلی را جمع آوری کردیم. بخشی از مدارس کانکسی هم جمع شده است اما همچنان ۲۲ درصد واحدهای آموزشی در کشورمان نیازمند توجه ویژه است که یا مقاوم سازی می خواهند یا بازسازی که جزو اولویت های ما است.