۲۶ واحد صنفی متخلف در چهارمحال و بختیاری پلمب شد

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، سید راشد جزایری ظهر دوشنبه با اشاره به افزایش تعداد بیماران مبتلا به کرونا در این استان، افزود: بازرسی‌های بهداشتی از اصناف در چهارمحال و بختیاری تشدید می‌شود. وی گفت: از تاریخ ۲۸ اردیبهشت ماه ۹۹ لغایت ۱۰ خردادماه جاری یک هزار و ۴۹۱ مورد بازدید از مکان‌های عمومی استان […]

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، سید راشد جزایری ظهر دوشنبه با اشاره به افزایش تعداد بیماران مبتلا به کرونا در این استان، افزود: بازرسی‌های بهداشتی از اصناف در چهارمحال و بختیاری تشدید می‌شود.

وی گفت: از تاریخ ۲۸ اردیبهشت ماه ۹۹ لغایت ۱۰ خردادماه جاری یک هزار و ۴۹۱ مورد بازدید از مکان‌های عمومی استان انجام شد.

رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری تعداد کل مراکز تهیه و توزیع، طبخ، عرضه و فروش مواد غذایی تحت پوشش را ۱۲ هزار و ۵۰ باب اعلام کرد و افزود: تعداد کل اماکن عمومی تحت پوشش نیز چهار هزار و ۸۷۸ باب است.

جزایری، تعداد کل مراکز تهیه و توزیع، طبخ، عرضه و فروش مواد غذایی بازدید شده را هفت هزار و ۱۵۰ باب اعلام کرد.

به گفته وی، طی این مدت شش هزار و ۳۹۸ مرکز تهیه، توزیع، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی و یک هزار و ۵۲۵ مکان عمومی پروتکل گندزدایی را رعایت کرده‌اند.

وی در ادامه به رعایت بهداشت و اصول حفاظت فردی از سوی شش هزار و ۲۲۵ مرکز تهیه، توزیع، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی اشاره و افزود: همچنین ۸۹۵ مکان عمومی این اصول را رعایت کرده‌اند.

وی، تعداد مراکز تهیه، توزیع، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی و مکان‌های عمومی دارای کارت خوان را به ترتیب شش هزار و ۷۵۳ و یک هزار و ۲۰۰ باب اعلام کرد و افزود: در این بازه زمانی شش هزار و ۷۲۱ مرکز تهیه، توزیع، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی در سامانه سلامت ثبت نام کرده‌اند.

رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری تعداد اماکن عمومی ثبت نام شده در سامانه سلامت را یکهزار و ۱۵۵ باب اعلام کرد و از معرفی ۴۴ مرکز تهیه، توزیع، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی و ۱۵ مکان عمومی متخلف به مراجع قضائی خبر داد.

به گفته وی، در بازه زمانی ۲۸ اردیبهشت لغایت ۱۰ خرداد ۹۹، به ترتیب ۲۶ مرکز تهیه، توزیع، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی و هفت مکان عمومی پلمب شد.