۶۵۰ هکتار از اراضی کشارزی به کشت گل محمدی اختصاص دارد
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، حمید رضا دانش ظهر یکشنبه در نشست هم اندیشی توسعه کشت گیاهان دارویی با بیان اینکه ۶۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی چهارمحال و بختیاری به کشت گل محمدی اختصاص دارد، گفت: ۳۰۰ هکتار بارور است که برداشت گل محمدی از اواخر اردیبهشت ماه تا اواخر خرداد ماه صورت میگیرد. وی […]
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، حمید رضا دانش ظهر یکشنبه در نشست هم اندیشی توسعه کشت گیاهان دارویی با بیان اینکه ۶۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی چهارمحال و بختیاری به کشت گل محمدی اختصاص دارد، گفت: ۳۰۰ هکتار بارور است که برداشت گل محمدی از اواخر اردیبهشت ماه تا اواخر خرداد ماه صورت میگیرد.
وی افزود: عمده مشکلات در زمان برداشت گل مربوط به نبود نیروی کارگری و همچنین فضایی برای خشک کردن غنچه گل و گلبرگ گل محمدی و نبود واحدهای صنایع تبدیلی است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری یادآور شد: هماهنگیهای لازم با سپاه حضرت قمر بنی هاشم (ع)، آموزش و پرورش و تربیت بدنی استان برای تأمین نیروی انسانی و سالنهایی برای خشک کردن گل محمدی صورت گیرد.
وی بیان کرد: با توجه به وضعیت کنونی پیش آمده در اثر کرونا در کشور و همچنین بالا بودن پیک برداشت گل سبب پایین آمدن قیمت گل تر برداشت شده میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: بهترین وضعیت در حال حاضر خشک کردن غنچه گل، گلبرگ و گلاب گیری توسط واحدهای فرآوری برای کشاورزان است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰