رشد ۲۵ درصدی کشف جرائم سایبری در چهارمحال و بختیاری

به گزارش سردبیر پرس، سرهنگ مرتضی عسگری پیش از ظهر یکشنبه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه با اشاره به پایین بودن سواد رسانه‌ای در نوجوانان، اظهار کرد: با فعالیت آموزش مدارس در فضای مجازی دانش‌آموزان بی‌مهابا و بدون آموزش قبلی وارد این فضا شدند. وی با بیان اینکه ارتقای سواد رسانه‌ای دانش‌آموزان و […]

به گزارش سردبیر پرس، سرهنگ مرتضی عسگری پیش از ظهر یکشنبه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه با اشاره به پایین بودن سواد رسانه‌ای در نوجوانان، اظهار کرد: با فعالیت آموزش مدارس در فضای مجازی دانش‌آموزان بی‌مهابا و بدون آموزش قبلی وارد این فضا شدند.
وی با بیان اینکه ارتقای سواد رسانه‌ای دانش‌آموزان و والدین از ابتدای همه گیری کرونا و برگزاری کلاس‌ها در شبکه‌های اجتماعی توسط پلیس فتا آغاز شد، عنوان کرد: والدین در ارتباط گیری با فرزندان خود با مشکل رو به رو هستند و که این امر نوجوانان و خانواده‌ها را با چالش رو به رو کرده است.
رئیس پلیس فتا چهارمحال و بختیاری بااشاره به اینکه فضای مجازی محیط امن نیست، تصریح کرد: خانواده‌ها روش استفاده از فضای مجازی را نیاموختند و نمی‌توانند این مهم را به فرزندان خود آموزش دهند.
سرهنگ عسگری با اشاره به افزایش جرایم سایبری، گفت: نصب اپلیکیشن و باز کردن هر لینک دریافتی می‌تواند راهی برای کلاهبرداری باشد.
وی به برگزاری کارگاه‌های آموزشی ویژه دانش آموزان اشاره کرد و ادامه داد: در این کارگاه‌ها نکات ایمنی و نحوه استفاده از این شبکه‌ها به دانش آموزان آموزش داده می‌شود.
افزایش ۱۶ درصدی جرایم سایبری در چهارمحال و بختیاری
رئیس پلیس فتا چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه حفظ حریم خصوص یکی از ضروریات زندگی است، افزود: نوجوانان در شبکه‌های مجازی برخی تصاویر و لایوهایی را منتشر می‌کنند که حریم خصوصی در آن نقض شده است.
سرهنگ عسگری به سو استفاده از عواطف نوجوانان در این شبکه‌ها اشاره کرد و گفت: این مهم زمانی رخ می‌دهد که در خانواده‌ها ارتباط صمیمی وجود ندارد.
وی از افزایش ۱۶ درصدی جرایم سایبری در چهارمحال و بختیاری خبر داد و اظهار کرد: در ۹ ماهه ابتدای ابتدای امسال هزار و ۲۷۰ مورد جرم سایبری در استان رخ داده است که این مهم در مدت مشابه سال گذشته هزار و ۱۰۰ مورد بوده است.
رئیس پلیس فتا چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه هزار و ۷۰ مورد از جرایم سایبری کشف شده است، عنوان کرد: کشفیات در مدت مشابه سال گذشته ۹۴۰ مورد بوده است که این مهم امسال ۲۵ درصد افزایش یافته است.
علت ارتکاب جرایم سایبری در نوجوانان کنجکاوی و شیطنت است
سرهنگ عسگری به دستگیری ۱۸۰ مجرم سایبری در استان اشاره کرد و ادامه داد: ۵۰۰ میلیون تومان مبالغ کلاهبرداری شده به مردم باز گردانده شده است.
وی افزود: بیشترین علت جرایم سایبری در نوجوانان و جوانان کنجکاوری، شیطنت، عدم آگاهی از قوانین و کینه‌توزی از همکلاسی‌ها است.
رئیس پلیس فتا چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه والدین باید بر روی بازی‌های رایانه‌ای و نحوه فعالیت فرزندان خود در شبکه اجتماعی نظارت داشته باشند، گفت: بازی رایانه‌ای کلاس درسی برای نوجوانان است که نباید به سادگی از این مسئله عبور کرد.
سرهنگ عسگری با اشاره به ضرورت بررسی محتوای بازی توسط والدین، مطرح کرد: والدین قبل از دسترسی نوجوانان و کودکان به بازی آن‌ها را از نظر محتوایی بررسی و ارزیابی کنند.