باغ خزندگان در شهرکرد ایجاد می شود
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، نشست مشترک اعضای شورای شهر و شهرداری شهرکرد شامگاه شنبه برگزار شد و موضوعات مختلفی در این نشست مطرح شد. اجرای پروژههای نیمه تمام شهرداری شهرکرد مورد توجه قرار گیرد عضو شورای اسلامی شهرکرد در ابتدای این جلسه گفت: بسیاری پروژهها بعد از ۲۰ سال در شهرکرد ناتمام مانده در […]
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، نشست مشترک اعضای شورای شهر و شهرداری شهرکرد شامگاه شنبه برگزار شد و موضوعات مختلفی در این نشست مطرح شد.
اجرای پروژههای نیمه تمام شهرداری شهرکرد مورد توجه قرار گیرد
عضو شورای اسلامی شهرکرد در ابتدای این جلسه گفت: بسیاری پروژهها بعد از ۲۰ سال در شهرکرد ناتمام مانده در صورتی که مردم توقع دارند، آنان ولی نعمت هستند و ما خدمتگذاران آن هستیم.
امامقلی بلالی با بیان اینکه برخی از این پروژهها در کمیسیون ماده ۵ مطرح شده است، تصریح کرد: پروژه خیابان اقبال لاهوری بعد از ۲۰ سال تملک اراضی در این کمیسیون مطرح شد و قرار بر بازگشایی خیابان شده است لذا میتواند نسبت به بازگشایی آن خیابان اقدام شود.
بلالی گفت: کمیسیون ماده ۱۰۱ وظیفه تغییر کاربری ندارد بلکه املاکی که دارای سند مالکیت هستند و میخواهند تفکیک شوند به شهرداری فرستاده میشوند تا مورد تأیید قرار میگیرد لذا تغییر کاربری و کمیسیون ماده ۱۰۱ دو مقوله جدا هستند لذا باید طبق قانون حق مردم و شهرداری حفظ شود.
وی در خصوص املاک برون پهنه و صنایع حوضچهای بیان کرد: این املاک، جاده قدیم شهرکرد – اصفهان، جوی قریه دهکرد و حریم آن در مالکیت شهرداری قرار دارد و مساحتی بیش از ۲۰ هزار متر دارد.
بلالی بیان کرد: شهرداری شهرکرد باید برای تعیین تکلیف این املاک تاکید فراوان داشته باشد.
وی در خصوص برگزاری مراسم ترحیم آرامستان جدید و قدیم شهر کرد، گفت: گاهی در یک آرامستان چند مداح با فاصله کم از یکدیگر نشسته و چند بلندگو همزمان روشن است که این امر برای مردم موجب آزار است لذا تقاضا میشود در هر قطعه تنها یک بلندگو و یک مداح فعالیت کند.
بلالی بیان کرد: نماسازی خیابان از اموری است که به زیبایی شهر و خیابان کمک میکند لذا باید این امر نیز مورد توجه بیشتر شهرداری قرار گیرد.
وی گفت: پیشنهاد میشود شهرداری نسبت به اخذ سند مالکیت اقدام کند چون بیشتر املاک شهرداری عادی هستند و باید کمیته تشکیل شود که املاک خیریه، آرامستان و بهارستان مشخص شوند که در گذشته املاک شهرداری شهرکرد حفظ نشد و متأسفانه بسیاری از این املاک از دست رفت.
بلالی در مورد استفاده از آب قنات امامیه تاکید کرد: آب این قنات با پای خود وارد شهر میشود به گونهای احتیاج به پمپاژ ندارد اما گاهی آنقدر آب در جوی به صورت ساکن میماند که بوی تعفن میگیرد و باید اقدام مناسبی در این خصوص انجام شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در زمینه پارکینگهای ساختمانی بیان کرد: باید قیمت روی پارکینگها به شکلی تأمین شود که جوابگو باشد.
مناقصه جدید برای انتخاب پیمانکار جمع آوری زباله شهرداری شهرکرد برگزار شود
رئیس شورای اسلامی شهرکرد نیز در ادامه این جلسه در بخشی از سخنان خود در مورد شرکت جمع آوری زباله، گفت: باید مناقصه جدید به صورت ویژه انجام شود و حتماً متراژ واقعی لحاظ شود.
حیدر علیپور ادامه داد: با شرایط فعلی واقعیتها دیده شود و اعتقاد این است که پیمانکاری بزرگ انتخاب شود تا کارها به درستی انجام شود.
علیپور گفت: افزایش حقوق کارگر طبق قانون کار، مباحث بهداشتی و … باید توسط پیمانکار شرکت جمعآوری زباله صورت گیرد اما به نوعی که برایش صرفه اقتصادی داشته باشد.
وی تصریح کرد: شهر شهرکرد از نظر بهداشت، نظافت سطح شهر و رضایتمندی مردم اگر شهر نخست کشور نباشد به طور قطع در رده چهارم یا پنجم است هرچند که تمایل داریم به ایده آلها برسیم.
علیپور ادامه داد: اما در شرایط کنونی عدم ثبات اقتصادی کشور را باید در نظر گرفت و نمیتوان ریسک کرد بنابراین باید دقیق شرایط را در نظر بگیریم که حداقل یک پله بالاتر باشیم تا نهایتاً سطح سلامت مردم ارتقا داده شود نه اینکه مشکل ایجاد شود.
باغ خزندگان در پارک تهلیجان شمالی شهرکرد راه اندازی میشود
عضو شورای اسلامی شهر شهرکرد نیز در این نشست گفت: ایجاد باغ خزندگان در پارک تهلیجان شمالی شهرکرد توسط سرمایهگذار در حال انجام است و امید است که در شرایط کرونا موجب توسعه گردشگری شود.
حمید فتح اللهی در خصوص ایجاد بازارچه فروش محلی شهری و روستایی، گفت: به منظور رونق تولید در سال جهش تولید در راستای تأکیدات مقام معظم رهبری و اثرگذاری آن بر زندگی مردم این امر به عنوان سیاست محوری دستور کار قرار گیرد.
فتح اللهی با اشاره به همکاری با دفتر امور شهری و شوراهای استانداری به منظور ایجاد بازارچههای فروش محلی، تصریح کرد: این امر به سازمان مشاغل شهری شهرداری واگذار شود تا برنامههایش به شورا ارسال شود.
وی در بخش دیگری در مورد ایجاد شهرک بازیافت در شهرکرد نیز اظهار داشت: راهاندازی این شهرک ضرورت دارد لذا با توجه به نامه نگاریها باید همچنان پیگیریها صورت گیرد.
وی گفت: نظافت شهر و بهداشت مردم در شرایط کرونا قابل ریسک نیست و امسال شرایط اقتصادی کشور معمولی نیست لذا شهرداری باید تمام اعتبارات این بخش را به درستی برنامهریزی کند و برآورد لازم را انجام دهد.
ارزیابی روی پیمانکاران شهرداری انجام شود
دیگر عضو شورای شهر شهرکرد نیز در این نشست بیان کرد: باید موضوع شهرک بازیافت از نظر قانونی حل شود زیرا قطعاً نه تنها تا یک ماه بلکه تا یک سال دیگر هم این شهرک راه اندازی نخواهد شد.
فرهاد رئیسی گفت: دو منطقهای شدن جمع آوری زباله در شهرکرد، رقابت ایجاد میکند و تاکنون چند سال دست یک پیمانکار بوده باید این حصار شکسته شده شاید بتوان بهتر از یک پیمانکار عملیات را انجام داد اما متأسفانه در موضوعات دچار به هم ریختگی اقتصادی هستیم و کسی نمیتواند پیشبینی کند چه اتفاقی در آینده رخ میدهد.
رئیسی افزود: آنچنان تغییر قیمتی صورت گرفته که هر شرکتی برای پذیرفتن این کار با مشکل مواجه است و اگر دو قیمتی باشد شاید ضرر و زیان و فشار بر دو شرکت کمتر باشد.
وی بیان کرد: هنگامی که یک منطقهای بود خیلی کارهایی که به عهده شرکت بود مانند شستشو جوی جداول انجام نمیشد اما با دو شرکتی شدن در حقیقت رقابت بین دو شرکت صورت میگیرد لذا باید واقعیتها را دید.
رئیسی گفت: دنبال ایجاد مشکل در شهر نیستیم باید یک ارزیابی روی پیمانکار باشد نه اینکه مانند پیمانکار پارک ملّت علفهای هرز را آتش میزند و درخت کاج را نیز همراه لولهها به آتش میکشد که در حقیقت این بلا به دلیل عدم ارزیابی پیمانکار بر سر پارک ملت شهرکرد ایجاد شده و لذا ارزیابی بسیار حائز اهمیت است.
وی بیان کرد: سلامت مردم بسیار مهم است و باید این نکته مورد توجه قرار گیرد.
املاکی کشاورزی که برای تالار مراسمها مورد توجه قرار گرفتند پیگیری شوند
دیگر عضو شورای اسلامی شهرکرد نیز در این نشست گفت: کمیسیون ماده ۱۰۰ به صراحت اعلام کرده که با عدم استفاده یا غیر قابل استفاده بودن پارکینگ چگونه برخورد شود و پس از تغییر کاربری به شکلی که بعضی معتقدند انجام نمیشود و این شکل که اراضی با کاربری مسکونی و تجاری اگر کمتر یا بیشتر باشد، جریمه خواهند شد اما تخریب نمیشود.
علیرضا توکلی با بیان اینکه تبصره ذیل بند ۲۴ ماده ۵۵ قانون شهرداریها میگوید اگر ملکی تجاری باشد و مالک آن را با کاربری دیگری احداث کرده باشد این امر انسداد محسوب میشود، گفت: املاکی که کاربری کشاورزی دارند اما تبدیل به تالار برای مراسمهای ترحیم و جشنها شدند باید به کمیسیون ماده پنج برود و مالک آن را پیگیری کند.
توکلی ادامه داد: شهرداری در شهرهایی که نقشه جامع دارند، مکلف است نوع استفاده از ساختمان را قید کند.
وی گفت: یک پیمانکار را قبلاً تجربه کردیم و مزیتهای دو پیمانکار این است که در قالب قرارداد میتوان مشخص کرد که اگر یک پیمانکار کار را به هر دلیل رها کرد، پیمانکار دیگر باید ادامه کار را عهدهدار شود لذا حداقل میتوان دو پیمانکار را تجربه کرد که وسعت پراکندگی جمعیت شهرکرد این اجازه را به ما میدهد.
توکلی اضافه کرد: اگر رضایتمندی حاصل نشد سعی و خطا صورت گرفته است.
وی گفت: جمع آوری زباله و تفکیک تفکیک از مبدا توسط پیمانکار انجام میشود پس باید همراه با تفکیک از مبدا باشد و این به پایین آمدن قیمت پیمانکار کمک میکند چون زباله خشک برای پیمانکار درآمد دارد.
منطقهای شدن طرح جمع آوری زباله در شهرکرد امتیاز رقابتی شدن دارد
عضو شورای اسلامی شهرکرد نیز در این نشست گفت: دو منطقه شدن طرح جمع آوری زباله در شهرکرد، مزیت رقابتی شدن دارد اما برای پیمانکاران بزرگ با تجهیزات زیاد صرفه اقتصادی ندارد.
طیبه شریفی افزود: اما از طرف دیگر شهرکرد شهری تمیز است و اگر پیمانکار سطح پایینی استفاده شود، احتمال اینکه این تمیزی برهم خورد وجود دارد.
پروژه شهرک بازیافت در شهرکرد در حال پیگیری است
شهردار شهرکرد نیز در این نشست گفت: مشخص است که به قطعیت شهرک بازیافت انجام نشده و پیگیری نمیشود اما چند روز پیش یک سازنده قطعات کلان، از محل راه اندازی شهرک بازیافت بازدید کرد و در جلسه با مدیریت سرمایه گذاری شهرداری شهرکرد، مذاکره انجام شده که در نهایت مناقصه برگزار خواهد شد.
بهادر عبدالغنی افزود: یک ساله بودن و حتی دو ساله بودن قرارداد با شرکت جمعآوری زباله همواره مطرح بوده اما سوال این است که آیا آینده قابل پیشبینی است، آیا تورم قابل پیش بینی است، لذا بررسیها را انجام میدهیم که پیمانکار ارزان گرفتاری سنگینی برای ما ایجاد نکند.
عبدالغنی ادامه داد: کار خدمات شهری با کارت پیمانکاری متفاوت است و خدمات شهری یکسری ماشین آلات و نهایتاً یک مکان برای کارگران دارد پس با تغییر و تحول یکساله مشکل خاصی ایجاد نمیکند.
وی تصریح کرد: بر اساس شرایط کشور اکنون یک منطقهای عمل کردن برای جمعآوری زباله شهرکرد شرایط بهتری نسبت به شهرها برای شهرکرد ایجاد خواهد کرد.
عبدالغنی گفت: در این طرح طول معابر اصلی و فرعی، حتی حجم کار وتعداد نیرو و … کاملاً مشخص است که البته تعداد نیرو نسبت به حجم کاری را به درستی بررسی میکنیم.
وی بیان کرد: به طور قطع در مرحله نخست ارزیابی فنی و دغدغه شورای شهر مدنظر قرار خواهد بود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰