۵۰ اکیپ تخصصی بر روی صنف های کم خطر نظارت می کنند

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، سید علی درخشان پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: مردم می‌توانند برای آگاهی بیشتر از وضعیت شیوع کرونا، در عین حال بدون توجه به اخبار کذب و وسواس گونه، اخبار را از طریق رسانه ملی، مراجع رسمی و مورد تأیید وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی دنبال […]

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، سید علی درخشان پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: مردم می‌توانند برای آگاهی بیشتر از وضعیت شیوع کرونا، در عین حال بدون توجه به اخبار کذب و وسواس گونه، اخبار را از طریق رسانه ملی، مراجع رسمی و مورد تأیید وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی دنبال کنند.

رئیس کمیته اطلاع رسانی مقابله با کرونا ویروس در چهارمحال و بختیاری گفت: مرحله دوم فاصله گذاری اجتماعی تحت عنوان فاصله گذاری هوشمند از بیست و سوم فروردین ماه ۹۹ در این استان به اجرا گذاشته شد.

وی بیان کرد: ثبت نام اصناف و صنایع در سامانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای صدور مجوز فعالیت آن‌ها به آدرس Salamat.gov.ir با توجه به ابلاغ ستاد ملی مبارزه با کرونا و در راستای اجرای گام دوم مقابله با بیماری کووید ۱۹ یا طرح فاصله گذاری هوشمند از شنبه بیست و سوم فروردین ماه جاری به مدت هفت روز ادامه دارد.

درخشان ادامه داد: تعطیلی ۱۱ صنف پر خطر از جمله فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای، بازارهای مرکزی مسقف، آرایشگاه‌ها و سالن‌های زیبایی، آموزشگاه‌های رانندگی، رستوران‌ها، غذاهای بیرون بر، مراکز بازی و گیم نت‌ها، باشگاه‌های بدن سازی و ورزشی، تالارهای پذیرایی، چایی خانه‌ها و قهوه خانه‌ها و … همچنان ادامه دارد.

رئیس کمیته اطلاع رسانی مقابله با کرونا ویروس در چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: متصدیان و کارفرمایان و مسئولان صنف‌های کم خطر، کارخانه و کارخانجات از فردا یا امشب به سایت مراجعه و با انتخاب شغل مد نظر از بین مشاغل فهرست شده و دادن تعهد خود اظهاری مبنی بر نداشتن علائمی از بیماری کووید ۱۹، نداشتن مسافرت طی دو هفته گذشته، رعایت فاصله گذاری اجتماعی، نداشتن مراقبت و پرستاری از بیمار مبتلا به کرونا ویروس، ثبت نام در سامانه خود ارزیابی کرونا، کد رهگیری را دریافت کنند.

تمهیدات لازم برای اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند اندیشیده شده است

رئیس کمیته اطلاع رسانی مقابله با کرونا ویروس در چهارمحال و بختیاری ضمن انجام مقدمات اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند، بیان کرد: وزارت بهداشت اقدام به تدوین و ابلاغ ۷۷ پروتکل برای مشاغل کم خطر کرده است که صنف‌های پس از ثبت نام، پروتکل مربوطه را مطالعه و اجرا می‌کنند.

وی ادامه داد: با ثبت نام اصناف در سامانه برای دریافت کد رهگیری برای آغاز فعالیتشان، متعهد به رعایت بهداشت فردی، پوشیدن ماسک، دستکش، داشتن و استفاده مرتب از مواد گندزدایی و ضدعفونی کننده دست و سطوح می‌شوند.

وی ادامه داد: در این راستا، سیستم بهداشتی در تأمین آب ژاول برای ضدعفونی سطوح به اصناف کمک می‌کند ولی تأمین محلول‌های ضدعفونی دست بر عهده خود صنف است.

رئیس کمیته اطلاع رسانی مقابله با کرونا ویروس در چهارمحال و بختیاری گفت: از نکات مهم و قابل توجه برای بازگشایی مشاغل کم خطر و کاهش احتمال شیوع بیماری کرونا، رعایت فاصله حداقل دومتری، کمتر از ۱۵ دقیقه در فضای بسته با مشتریان در ارتباط بودن، رعایت نوبت دهی برای عدم تجمع مشتریان بطور همزمان در یک محل، رعایت نکات بهداشتی توسط هرصنف و متناسب با شغل آن است.

وی گفت: ۵۰ تیم تخصصی شامل نیروی انتظامی، تعزیرات حکومتی، اتاق بازرگانی، اصناف و دانشگاه علوم پزشکی و … از فردا در استان فعالیت نظارتی خود را آغاز و ضمن برخورد با اصناف متخلف، صنف متخطی پلمپ خواهد شد.

روند تولید ماسک توسط نیروهای خود جوش مردمی همچنان ادامه دارد

وی بیان کرد: تعطیلی اماکن پرخطر از جمله آموزشگاه‌ها، مدارس‌، بوستان و پارک‌ها، اماکن مذهبی و … همچنان ادامه خواهد داشت.

رئیس کمیته اطلاع رسانی مقابله با کرونا ویروس در چهارمحال و بختیاری گفت: روند تولید ماسک توسط نیروهای خود جوش مردمی و فعالیت ایستگاه‌های غربالگری و تب سنجی در مبادی ورودی شهرها، توسط نیروی انتظامی، بسیج جامعه پزشکی و جمعیت هلال احمر برای مقابله با کرونا همچنان در استان ادامه دارد.