سهم خیرین از پروژه های مدرسه سازی قابل تامل است
به گزارش سردبیر پرس، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی در همایش سالیانه خیرین مدرسهساز و مدرسه یار که با همت انجمن خیرین حامی دانشآموزان استثنایی کشور برگزار شد، ضمن تقدیر از هیئتمدیره انجمن خیرین حامی دانشآموزان استثنایی کشور بهویژه آقایان سلیمی آشتیانی، خوشچهره، حاجیان و کارگر و همچنین جعفری مدیرعامل جامعه خیرین مدرسهساز […]
به گزارش سردبیر پرس، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی در همایش سالیانه خیرین مدرسهساز و مدرسه یار که با همت انجمن خیرین حامی دانشآموزان استثنایی کشور برگزار شد، ضمن تقدیر از هیئتمدیره انجمن خیرین حامی دانشآموزان استثنایی کشور بهویژه آقایان سلیمی آشتیانی، خوشچهره، حاجیان و کارگر و همچنین جعفری مدیرعامل جامعه خیرین مدرسهساز اظهار کرد: بنده در این همایش هم به نیابت هم به اصالت سلام گرم و صمیمانه و تشکر وزیر آموزشوپرورش را به محضر شما عزیزان اعلام میدارم. نزدیک به ۸۰ درصد مدارس استثنایی کشور با همیاری و مشارکت خیرین ساخته شده است و این موضوع جای تقدیر فراوان دارد.
وی با بیان اینکه سال گذشته در اسفندماه طرحی را بهعنوان از خشت تا بهشت در فشافویه شهرستانهای تهران بهمنظور ساخت ۲۱۰ مدرسه موردنیاز آموزشوپرورش کودکان استثنایی آغاز کردیم اظهار کرد: آغاز آن طرح با عنوان خشت گذاری آغازی خوب برای انجامی نیکو توسط خیر ارجمند حاج اکبر ابراهیمی به انجام رسید و تا امروز یعنی کمتر از یک سال ۱۳۶ مدرسه از آن ۲۱۰ مدرسه یا ساخته شده است یا کلنگزنی شده و در حال ساخت میباشد.
حسینی افزود: از این ۱۳۶ مدرسه ۸۱ مدرسه آن ساخته و افتتاح شده و ۵۵ مدرسه دیگر کلنگزنی شده و در حال ساخت است. هماکنون ۲۷۶ میلیارد تومان پروژههای در حال ساخت توسط خیرین در حال انجام است و فقط در سال گذشته ۱۳۰ میلیارد تومان کمک خیرین به مدرسهسازی استثنایی بوده است.
معاون وزیر تصریح کرد: در مجموع سهم خیرین از پروژههای افتتاح شده یا در حال افتتاح ۴۰۵ میلیارد تومان میباشد و نزدیک به ۵۰۰ مدرسه استثنایی کشور توسط خیرین مدرسهساز به بهرهبرداری رسیده است.
حسینی با بیان اینکه خیرین علاوه برساخت مدارس بهعنوان خیر مدرسهساز در نقش خیر مدرسه یار نیز ایفای نقش میکنند اظهار کرد: فقط در سال جاری ۳ هزار و ۳۵۲ خیر مدرسه یار بیش از ۲۰ میلیارد تومان به مدرسهسازی استثنایی کمکهای تجهیزاتی، توانبخشی و درمانی کردهاند.
جانشین وزیر در طرح هدایت با بیان اینکه خیرین تاکنون بیش از ۷ هزار تبلت در وضعیت کرونا به دانشآموزان نیازمند استثنایی کمک کردند اظهار کرد: در کل کشور بیش از ۲۰۰ هزار تبلت به دانشآموزان اهدا شده است و بیش از یک میلیون دانشآموز تعهد خرید داده شده است که اکثراً توسط خیرین عزیز تمهید شده است.
حسینی با تأکید بر اینکه انجمن خیرین حامی دانشآموزان استثنایی نیز با همت بیمثال رد پای خود را در جایجای ایران اسلامی در کمک بهنظام تعلیم و تربیت بر جا گذاشته است اظهار کرد: در استان قم، گرگان، رودهن، مشهد، بخش آباد از خراسان رضوی، تبادکان، سبزوار، تهران، ورامین، کرمانشاه، گناباد، زرند کرمان، هشتگرد البرز، ایلام، بابل، خواف و در همه استانها تلاش این انجمن برای مدرسهسازی و مدرسه یاری مشهود است و امروز خوشحالیم که این انجمن در ۱۰ استان شعبه دایر نموده است تا فعالیتهای خود را کمی و کیفی گسترش دهد.
وی افزود: نتیجه تلاش خیرین در حوزه آموزشوپرورش استثنایی سبب شده است که پوشش تحصیلی دانشآموزان با نیاز ویژه در طول ۳۰ سال ۱۷ برابر افزایش یابد و ازاینجهت باید دست تکتک شما بزرگواران را بوسید.
حسینی با بیان اینکه دهخدا مدرسه را شوقستان میداند که در آن سه ارزش برتر انسانی به تعبیر قرآن یعنی علم و دانش، تقوی و جهاد گسترش مییابد اظهار کرد: آینده جامعه و تحولات آن در مدرسه رقم میخورد و سلامت جامعه در مدرسه شکل میگیرد و هیچ جامعهای حد و میزان توسعهاش از سطح مدارس آن جامعه بالاتر نخواهد رفت.
وی افزود: خداوند در سوره نحل به زنبورعسل خطاب میکند که ما به تو کوهها و مکانهای رفیع را ارزانی داشتیم و میوههای شیرین و گلهای پاک هدیه کردیم و اینها نعمتها و نشانه قدرت خداست. سپس میفرماید از تو روزی حلال و پاک به شربتهای رنگارنگ که شفای مردم است در آن قرار دادیم. تعبیر بنده این است که شما خیرین نیز چون نان حلال و رزق حلال داشتهاید ثمرهای بیپایان میدهید و شفای جامعه و سعادت آن را با میوه مدرسهسازی به جامعه هدیه میکنید و خوشا به سعادت شما خیرین.
حسینی در پایان ضمن تشکر مجدد از همه خیرین بهویژه انجمن خیرین حامی دانشآموزان استثنایی کشور گفت: از شما طلب مینمایم که در طرح خشت تا بهشت، مشارکت خود را استمرار ببخشید تا ۷۴ مدرسه باقیمانده از ۲۱۰ مدرسه نیز به دست پرتوان شما احداث گردد و نیز با راهاندازی پویش هدایت حداقل ۱۰۰ هزار مدرسه مجازی یعنی تبلت و وسایل هوشمند را برای دانشآموزان نیازمند زمینهسازی و تمهید کنیم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰