دوازدهمین رویداد «نوآوریهای آموزشی چهارسوق» برگزار شد
به گزارش خبرگزاری مهر، دوازدهمین «رویداد نوآوریهای آموزشی چهارسوق» با توجه به شیوع بیماری کرونا به صورت مجازی برگزار شد. سخنرانی نقشآفرینان حوزه تعلیم و تربیت در قالب ویدئوهای ضبط شده، پرسش و پاسخ در بسترهای تعاملی مجازی، فعالیتهای شبکهسازی و نشستهای تخصصی با موضوعات و مسائل روز تعلیم و تربیت، از برنامههای دوازدهمین رویداد […]
به گزارش خبرگزاری مهر، دوازدهمین «رویداد نوآوریهای آموزشی چهارسوق» با توجه به شیوع بیماری کرونا به صورت مجازی برگزار شد. سخنرانی نقشآفرینان حوزه تعلیم و تربیت در قالب ویدئوهای ضبط شده، پرسش و پاسخ در بسترهای تعاملی مجازی، فعالیتهای شبکهسازی و نشستهای تخصصی با موضوعات و مسائل روز تعلیم و تربیت، از برنامههای دوازدهمین رویداد نوآوریهای آموزشی چهارسوق بودند.
این رویداد که توسط مؤسسه مطالعات راهبردی تعلیم و تربیت برهان به صورت دورهای برگزار میشود، دوازدهمین دوره خود را به صورت مجازی برگزار کرد.
چهارسوق در سال ۹۲ متولد شد تا موج امیدواری بیشتری به درون دنیای تعلیم و تربیت وارد شود و اکنون بزرگترین رویداد مردمنهاد و غیرانتفاعی فعالان تعلیم و تربیت کشور و اجتماعی است برای تجلی حرکتهای امیدبخش و نوآورانه آموزشی و تربیتی؛ و محلی برای اشتراکگذاری ایدهها و تجارب است.
در این رویداد از بستر شبکه سازی هدهد رونمایی و بهره برداری شد. هدهد بستر شبکه سازی در چهارسوق دوازدهم بود که پس از ایجاد تغییرات فنی، برای ارتباط جامعه فعالین تعلیم و تربیتی آماده سازی شد. در این نرم افزار، پس از ایجاد پروفایل برای شرکت کنندگان چهارسوق، نام کاربری و رمز عبور برای آنها ارسال شد تا وارد سامانه هدهد شوند.
فضاهایی که در هدهد برای ایجاد ارتباط فعالان ایجاد شد شامل کانال اطلاع رسانی چهارسوق، گروههای استانی با مدیریت دبیران و گروههای موضوعی با مدیریت رهیاران است؛ که شرکت کنندگان در گروههای استانی درباره مسائل و موضوعات استان بحث کردند و در گروههای موضوعی، سوالات و موضوعات خودشان را از رهیاران پرسیدند.
همچنین شرکت کنندگان با جستجوی کلمات کلیدی افرادی که فعالیتهای مشابه دارند را پیدا کرده و به بحث پرداختند.
در این سامانه، ۱۱ موضوع انتخاب شد و شرک کنندگان حول این موضوعات به بحث پرداختند. موضوعات مورد نظر عبارت بودند از:
۱. فلسفه تعلیم و تربیت
۲. فناوریها و روشهای نوین یادگیری
۳. آموزش عالی و حوزه علمیه
۴. مدیریت آموزشی
۵. برنامه ریزی درسی و آموزشی
۶. روانشناسی و مشاوره
۷. حکمرانی، سیاستگذاری و اقتصاد آموزش و پرورش
۸. کسب و کارهای آموزشی
۹. الگوهای مدرسه داری
۱۰. تربیت معلم
۱۱. تعلیم و تربیت بین الملل
در این رویداد، دوازده متخصص حوزه آموزش، تجربیات خود را در زمینه فعالیتهایشان ارائه دادند. از جمله عناوین مهم این ارائهها میتوان به مدارس بین الملل، تربیت جنسی، رسانه و تعلیم و تربیت، استارتاپ های آموزشی و انواع روشهای تربیتی اشاره کرد. علاوه بر ارائههای فعالان تعلیم و تربیت، سه نشست موضوع مهم نیز در قالب نشست، توسط متخصصان هر موضوع مورد بررسی قرار گرفتند. آینده آموزش، کودکان مهاجر و تعلیم و تربیت در چشم انداز برنامه هفتم سه موضوع مربوط به این نشستها بودند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰