متوسط ضایعات محصولات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری ۱۸ درصد است

طهمورث فتاحی در گفت و گو با خبرنگار سردبیر پرس با اشاره به اینکه توسعه صنایع تبدیلی نقش مهمی در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی در این استان داشته است، بیان کرد: متوسط ضایعات بخش کشاورزی در کشور ۲۵ تا ۳۰ درصد است، ولی این رقم در استان ۱۷ تا ۱۸ درصد است که علت آن […]

طهمورث فتاحی در گفت و گو با خبرنگار سردبیر پرس با اشاره به اینکه توسعه صنایع تبدیلی نقش مهمی در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی در این استان داشته است، بیان کرد: متوسط ضایعات بخش کشاورزی در کشور ۲۵ تا ۳۰ درصد است، ولی این رقم در استان ۱۷ تا ۱۸ درصد است که علت آن است که میوه‌های استان در فصل تابستان برداشت و وارد بازار می‌شود.
مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری سرمایه‌گذاری در بخش صنایع تبدیلی را در زمینه‌های تولید خوراک دام، طیور و آبزیان، صنایع لبنی، کشتارگاه‌های دام سبک و سنگین، کشتارگاه طیور، سردخانه و بسته‌بندی انواع تولیدات کشاورزی دانست و ادامه داد: سالانه ۸۵۰ هزار تن انواع محصول کشاورزی در استان فرآوری می‌شود.
وی بیان کرد: توسعه واحدهای فرآوری نقش مهمی در ایجاد اشتغال استان و کاهش نرخ بیکاری داشته است.
مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: واحدهای صنعتی تولید خوراک آبزیان از بزرگترین واحدهای اشتغال زا بخش فرآوری در این استان به شمار می‌روند.