برداشت بیش از ۱۴ هزار تن لوبیا در چهارمحال و بختیاری
عطاالله ابراهیمی در گفت و گو با سردبیر پرس با اشاره به آغاز برداشت لوبیا در چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: سطح زیر کشت لوبیا در استان بیش از پنج هزار و ۴۳۳ هکتار است. وی عنوان کرد: لوبیا «قرمز»، «چیتی»، «سفید» و «چشم بلبلی» از جمله اقلام تولید شده در استان است. رئیس سازمان […]
عطاالله ابراهیمی در گفت و گو با سردبیر پرس با اشاره به آغاز برداشت لوبیا در چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: سطح زیر کشت لوبیا در استان بیش از پنج هزار و ۴۳۳ هکتار است.
وی عنوان کرد: لوبیا «قرمز»، «چیتی»، «سفید» و «چشم بلبلی» از جمله اقلام تولید شده در استان است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بر اساس پیش بینیها ۱۴ هزار و ۸۵۱ تن لوبیا در چهارمحال و بختیاری برداشت میشود، تصریح کرد: لوبیای تولید شده در چهارمحال و بختیاری و استان همجوار مصرف میشود.
ابراهیمی گفت: چهار هزار و ۸۵۰ هکتار از اراضی به صورت مکانیزه کشت میشود.
وی به کاهش تولید لوبیا در استان اشاره کرد و افزود: تولید لوبیا در چهارمحال و بختیاری به دلیل خشکسالی حدود پنج درصد کاهش یافته است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰